Conor McGregor, boodschap voor de Roemeen die zich voor 5.000 euro liet misvormen. Hoe Sorin Comșa, de kampioen van de mepwedstrijd, zich nu voelt…

Conor McGregor, boodschap voor de Roemeen die zich voor 5.000 euro liet misvormen. Hoe Sorin Comșa, de kampioen van de mepwedstrijd, zich nu voelt…

De beroemde Conor McGregor had een boodschap voor Sorin Comșa, de winnaar van een mepwedstrijd die naar huis ging met de hoofdprijs van 5.000 euro. Op TikTok sprak de Roemeense man ook over zijn gezondheid na de schokkende foto’s van hem met een opgezwollen gezicht.

De man won de hoofdprijs, maar niet zonder de wedstrijd behoorlijk “verbrijzeld” te beëindigen.

Sorin Comșa: “Wat moet ik zeggen, broer…”

De Ardelean won de door RXF georganiseerde slag- (en ontvangst)wedstrijd, maar eindigde met een extreem gezwollen gezicht.

Drie dagen na de wedstrijd ging Sorin naar TikTok om met zijn fans te praten. De kampioen werd onder meer gevraagd wat de artsen hem vertelden na het zien van zijn misvormde gezicht.

De man uit Alba Iulia legde uit dat artsen niet vreemd zijn aan dergelijke gevallen en dat hij helemaal niet in paniek raakte.

“Wat moet ik zeggen, broer, mijn moeder werkt in het ziekenhuis… Artsen zien zulke gevallen de hele tijd, denk niet dat alleen ik er zo uitzie”, zei Sorin Comșa op TikTok.

Volgens de atleet evolueert de situatie ten goede. “Het is leeggelopen, het is niet meer zo gezwollen,” zei Comșa, verwijzend naar zijn gezicht.

Sorin Comșa gefeliciteerd door Conor McGregor

Sorin Comșa heeft 5.000 euro gewonnen in een meppenwedstrijd.

Hij kon aan andere wedstrijden meedoen: “Je kunt er niets aan doen, het is zo als je niet weet hoe je moet opgeven. Ik weet of ik zal herstellen… of ik weer mee zal doen? Als er genoeg geld is, ja. Ik heb 5.000 euro gewonnen, dat is de situatie.

Ik kan eten, een halve mond is goed. Ik heb 100 kilo. Het doet geen pijn, het heeft mijn hoofd vervormd, ja. Was het het waard? Ik weet niet of het de moeite waard was,” zei Sorin Comșa.

Onder degenen die hem feliciteerden was de beroemde Conor McGregor: “Absoluut uitstekende techniek! Gefeliciteerd met de nieuwe wereldkampioen zwaargewicht”, schreef hij op Twitter, volgens Prosport.ro.

“Ik ga kotsen”

Niet iedereen was het eens met de klapronde, en sommigen schreven: “Belachelijk! Hoe kan dit leuk zijn?”

“Ik moet ervan kotsen”, “Wat stom, ik hoop dat iemand je opsluit”, “Het is in alle opzichten verkeerd”, zijn slechts enkele van de opmerkingen die mensen maakten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *