Snel, show met Sepsi! Giulestenii verpletterde Bergodi’s team. “Triple” Dugandzic! Adrian Mutu: “Niets maakt ons bang”

Rapid versloeg Sepsi met 3-0, waarbij Giules drie keer scoorde in 20 minuten. Dugandzic opende de score in de 5e minuut, uit een pass van Kait, verhoogde de score in de 13e minuut met een kopbal, na een corner van Alexandru Ionita, en na vijf minuten beging Dimitrov een overtreding in het strafschopgebied, en dezelfde Dugandzic scoorde uit de strafschop in de 19e minuut.

Rapid won ook het eerste duel, met 2-1. De ploeg van Adrian Mutu is ongeslagen in vijf wedstrijden, met twee overwinningen en drie gelijke spelen.

Sepsi had tot deze wedstrijd vijf opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag: vier overwinningen en één gelijkspel.

Snel, show met Sepsi! Giuleștenii verpletterde Bergodi’s team. Dugandzic “triple”

De teams evolueerden:

RAPID: Moldavië – Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais – Pănoiu (Sefer 82), Kait, Albu – Emmers, Dugandzic (Luckassen 66), Ioniță (Costache 60). COACH: Adrian Mutu

SEPSI OSK: Niczuly – Radoslav, Ninaj, M. Tamas, Ispas (A. Dumitrescu 46) – J. Rodriguez (I. Gheorghe 46), Păun (Bălașa 83), C. Matei (Achahbar 62) – Rondon (Safranko 46), Tudorie, Ștefănescu. COACH: Cristiano Bergodi

We hadden een zeer goede start, de jongens interpreteerden de tactische score zeer goed. We wisten dat we een tegenstander hadden die, als je ze de ruimte geeft, gevaarlijk wordt. Ik ben erg blij voor Dugandzic, maar dat is zijn werk, doelpunten maken. Ik feliciteer de jongens omdat ze thuis spelen en de supporters deze start gunnen en hen een plezier doen en ons een belangrijke overwinning bezorgen. De spelers die ik in de tweede helft stuurde, kwamen goed in de wedstrijd. Niets maakt ons bang, we gaan erop uit en winnen elke wedstrijd, zoals we tot nu toe hebben gedaan – Adrian Mutu, Rapid coach

• Rapid – Sepsi 3-0 (3-0), Rapid-Giulești Stadion – Boekarest
  • Doelpunten: Marko Dugandzic (5, 13, 19 – penalty)
  • Scheidsrechter: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca); assistent-scheidsrechters: Valentin Avram (Boekarest), Bogdan Gheorghe (Boekarest); vierde official: Iulian Dima (Boekarest).
  • Videoscheidsrechter: Sebastian Colțescu (Boekarest); assistent-videoscheidsrechter: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea)
  • Waarnemers: Eduard Dumitrescu (Pitești) – CCA, Dan Potocianu (Boekarest) – LPF