Wat een prijzen op het terras van Rică Răducanu aan zee. “Ik serveer ook, ik ben ook ober”

Wat een prijzen op het terras van Rică Răducanu aan zee. “Ik serveer ook, ik ben ook ober”

Oud-doelman Rică Răducanu, 77, heeft verteld wat de prijzen zijn op het terras van zijn familie aan zee.

Rică Răducanu, de voormalige legendarische keeper van het Roemeense voetbal, is momenteel aan de Roemeense kust.

Hij heeft zijn terras in Neptun heropend, waar hij ook als ober optreedt en waar hij bekent dat hij gewend is een praatje te maken met de klanten die door de deur komen. Rică Răducanu vertelde ons ook over de prijzen van het eten op het terras van zijn familie in Neptun.

Wat de prijzen zijn op het terras aan zee van Rică Răducanu. “Kom eten, het is eten zoals thuis! We maken een grapje, een goed woordje, een geintje”

De prijzen op het terras van Rică Răducanu’s “Sirena” zijn betaalbaar. Vorig jaar kostte een visstoofpotje met mămăligă 27 lei, nu is het 6 lei meer, en een visschotel die in 2022 37 lei kostte, is nu 40 lei. De prijs van een portie gebakken karper is gestegen van 12 lei naar 15 lei, volgens impact.ro. Soepen beginnen bij 14, en de duurste is de buiksoep die 19 lei kost. Mosselen kosten slechts 4,5 lei per stuk. En voor een portie varkensvlees pomana pomana met mămăliguță betaal je 31 lei.


“We hebben het terras heropend, het is schoon, het is gerenoveerd. De prijzen zijn niet te veel gestegen, dat kan ook niet, want neef Costica en zijn zoon Marian hebben thuis een boerderij, ze wonen in de buurt van Constanța, ze zijn producenten. Ze hebben varkens, koeien, maar ook groenten, dus ze nemen niet van elders en zetten meer in. We zijn allemaal een familie, we beheren, we denken dat alles goed is voor toeristen. Kom eten, het is net als thuis! We gaan zitten voor een grapje, een goed woord, een geintje. Ik bedien vaak, ik ben ook ober, ik leid het werk, ik doe mee. Mensen houden van me en zeggen altijd: “Laten we bij Rică op het terras eten!”, zo gaat het rond in Neptun!”Rică Răducanu vertelde bovenstaande bron.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *