Hoeveel geld verdiende Monica Iagăr met sporten? “Het was genoeg”

Hoeveel geld verdiende Monica Iagăr met sporten? “Het was genoeg”

Monica Iagar, 50, heeft onthuld hoeveel geld ze verdiende met sporten. “Het was genoeg,” zei ze.

Monica Iagăr is getrouwd met voormalig judokampioen Cristi Neacșu, met wie ze een zoon heeft, Efrem. De voormalig kampioen hoogspringen is ook getrouwd geweest met sportcommentator en tv-presentator Cosmin Cernat, met wie ze twee dochters heeft, Ayana en Maya.

Monica Iagăr won als atlete de Europese titel hoogspringen in 1998, zowel indoor als outdoor. In 2006 besloot ze zich terug te trekken uit de wedstrijdsport.

Hoeveel geld verdiende Monica Iagăr met sport? “Een miljoen dollar was alles”

Monica Iagăr, die verscheen in de show gemodereerd door Cristina Șișcanu op Metropola TV, deed uitspraken over het geld dat ze verdiende met sport. De voormalige atlete zei dat het ongeveer een miljoen dollar was en dat ze genoeg betaald kreeg voor wat ze op dat moment deed. De bekende sportster legde in de show ook uit wat ze met het geld heeft gedaan. Monica Iagăr bouwde een huis, maar ze investeerde ook in onroerend goed.

“Ik verdiende veel geld in die tijd. Een miljoen dollar was alles. Het was genoeg. Ik kreeg genoeg betaald voor wat ik toen deed. Er was inderdaad een verschil tussen Oost en West. Ik wilde niet in een ander land blijven, ook al kon dat.”, verklaarde de voormalige wedstrijdsporter volgens click.ro.

“Dit geld heb ik verdiend, maar ik heb het niet gehouden. Ik bouwde mezelf een huis dan kop staart, dat is het huis van de kinderen, het blijft bij hen. En ik heb ook geïnvesteerd in onroerend goed.”Monica Iagăr zei ook over “Na de daad en de beloning”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *