Farul, verslagen door Poli Iasi, 1-3! Gică HAGI viel zijn spelers aan: “Een schande! Ik heb het loodje gelegd”.

Farul, verslagen door Poli Iasi, 1-3! Gică HAGI viel zijn spelers aan: “Een schande! Ik heb het loodje gelegd”.

Politehnica Iasi versloeg kampioen Farul Constanta met 3-1 in Ovidiu, in de derde ronde van de Superleague. Na de wedstrijd had Gică Hagi een harde speech tegen zijn spelers.

De doelpunten werden gemaakt door Enes Sali (45), Luis Phelipe (11, 51), Jakub Vojtus (37).

Poli boekte hun eerste overwinning sinds hun terugkeer in de Superliga, terwijl Farul twee overwinningen dit seizoen achter de rug had.

Farul, verslagen door Poli Iasi, 1-3! Gică Hagi viel zijn spelers aan: “Een schande! Ik heb het loodje gelegd”.

De teams speelden:

Farul: Buzbuchi – D. Sîrbu (M. Popescu 46), K. Boli, Diogo Queiros (Andronache 62), Vianna – Artean, N. Popescu (Grameni 46), Vînă – Mateus Criciuma (Benchaib 67), Carnat, Sali (V. Dumitrache 46). Coach: Gheorghe Hagi

Poli Iasi: Ailenei – Martac, Tincu, Katanec, Stefanovici – Jatoba (C. Itu 90+2), A. Roman, Marchioni (Vașvari 74), Luis Phelipe (A. Dumitru 61) – A. Gheorghiță (Harrison 46), Vojtus (A. Ciobanu 61). Coach: Leo Grozavu

“Iedereen heeft het gezien! Wat kan ik zeggen, helaas! Voetbal kan niet maar half gespeeld worden! Een eerste helft die de slechtste was die ik ooit heb gezien! Een schande! Een schande van onze kant. Maar de voortekenen waren er waarschijnlijk al van tevoren, nu hebben we een goede start gemaakt. Als we niet snel vergeten dat we Roemeens kampioen waren en weer aan de slag gaan, wordt het moeilijk voor ons. We zijn allemaal aan het evalueren. Er zijn vandaag genoeg fouten gezien. We zullen zien wanneer de evaluatie voorbij is, maar we zijn met veel in de kleedkamer. Het is moeilijk voor mij om het nu uit te leggen, in het heetst van de strijd, maar we zullen de wedstrijd evalueren. Dingen waren zoals ze waren, we moeten erover nadenken en we zullen beslissingen nemen die goed moeten zijn voor de club”, zei Gică Hagi na de wedstrijd Farul – Poli Iasi, 1-3, in de Superliga.

Aan de andere kant zei Leo Grozavu: “Blij met het resultaat. We speelden een goede, toegewijde wedstrijd. Ik ben blij voor de jongens! Want we hebben tot nu toe niet slecht gespeeld, maar de blunders hebben ons weggepoetst. Vandaag waren we wat voorzichtiger, zowel voor het doel als in de verdediging. We feesten te veel als we winnen en we doen aan begrafenissen als we verliezen. Dat hadden we waarschijnlijk nodig om op gang te komen. Luis Phelipe is een kwaliteitsspeler, het is geen toeval dat we voor hem hebben gekozen. Hij is nu niet op het hoogtepunt van zijn voorbereiding en aanpassing, maar hij kan nog groeien. Wat betreft degenen die ons bekritiseren: ik hou niet van polemiek. We hebben vandaag gewonnen en we gaan verder.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *