Cătălin Moroșanu heeft geen Facebook-account meer. Hij kreeg het pas na een jaar terug

Cătălin Moroșanu heeft geen Facebook-account meer. Hij kreeg het pas na een jaar terug

De 39-jarige vechtersbaas Cătălin Moroșanu zei dat hij zonder zijn Facebook-account zat. Hij kreeg het pas na een jaar terug, met de hulp van een Pakistaan.

Cătălin Moroșanu is een bekende worstelaar. Op persoonlijk vlak heeft Cătălin Moroșanu een gelukkig gezin met zijn vrouw Georgiana, met wie hij al vele jaren een koppel is. Ze hebben een dochter, Natalis. De sportman en zijn levenspartner werden afgelopen december voor de tweede keer ouders, toen Georgiana beviel van een jongetje genaamd Patrick Nicholas.

In een gesprek met Antena Stars onthulde Cătălin Moroșanu dat hij een vervelende tijd heeft gehad toen zijn Facebook-account werd gehackt. De atleet slaagde erin om het na een jaar te herstellen met de hulp van een Pakistaan.

Cătălin Moroșanu is zijn Facebook-account kwijt. “Ik had zelfs geen hoop om het terug te krijgen”

“Mijn Facebook-account werd gehackt door een paar Vietnamezen en het kostte me een jaar om het terug te krijgen. Ik had zelfs geen hoop om het terug te krijgen, ik zocht allerlei mensen in Roemenië, allerlei alwetende mensen, maar geen van hen hielp me. Uiteindelijk vond ik een vriend, een Pakistaan, en die Pakistaan kreeg mijn Facebook account terug.”Cătălin Moroșanu verklaarde volgens spynews.ro.


“Dus speel niet met sociale media, je kunt beter tweestapsverificatie instellen om ervoor te zorgen dat je account niet wordt gehackt, want het is een jarenlange klus en er moeten sociale media zijn, want sociale media zijn belangrijk tegenwoordig. (…) Ik weet niet hoeveel geld we verloren hebben, ik heb geen idee, want Facebook, TikTok en Instagram zijn het belangrijkst voor promotiecontracten.”, voegde de vechter eraan toe.

Wie gaf Cătălin Moroșanu de bijnaam “Dood van de Karpaten”?

Enige tijd geleden was Cătălin Moroșanu aanwezig op de set van “40 Vragen”, een show die Denise Rifai modereert op Kanal D, en onthulde wie hem de bijnaam “Dood van de Karpaten” heeft gegeven, waaronder hij bekend staat in de ring. Hij legde uit dat de persoon die hem deze bijnaam gaf Radu Pietreanu was, bekend van de humoristische groep “Vacanța mare”.

“Dood in de Karpaten” was opgezet door mijn vriend Radu Pietreanu. Inderdaad, ik vond het eerst maar niks. “Hé, Răducule, hoe kun je “Dood in de Karpaten” spelen?”. Ik schaamde me. Nou, ik had een Dood van de Karpaten gezicht, laten we elkaar begrijpen. Ik kijk zelf wel.”zei Cătălin Moroșanu.

“Beetje bij beetje, toen ik Roemenië begon te vertegenwoordigen, realiseerde ik me dat “Dood in de Karpaten” en de Karpaten heel Roemenië en alle Roemenen over de hele wereld vertegenwoordigen. Ik droeg deze bijnaam met trots en het sloeg echt aan bij het publiek. Het is heel belangrijk om een verhaal te hebben, en in elk succesverhaal moet je iets buitengewoons hebben. Hier zijn we dan, bij 40 vragen, ‘Dood op de Karpaten'”, Cătălin Moroșanu”.voegde de sportman eraan toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *