Alina Tecșor, Irina Fetecău’s gast in “That’s tennis”! Speelster, coach, captain-speelster, vice-voorzitter van de FRT en moeder van een atlete

Alina Tecșor, Irina Fetecău’s gast in “That’s tennis”! Speelster, coach, captain-speelster, vice-voorzitter van de FRT en moeder van een atlete

Irina Fetecău, de Roemeense tennisspeelster die debuteerde in de mediawereld als presentatrice van het programma “That’s Tennis”, keert terug met een nieuwe en zeer interessante editie, met een speciale gast: Alina Tecșor, vicevoorzitter van de Roemeense Tennis Federatie.

Alina Tecșor, Irina Fetecău’s gast in “That’s Tennis”! Speelster, coach, captain-speelster, vice-voorzitter van de FRT en moeder van een atlete

De editie van “That’s Tennis” met Alina Tecșor wordt uitgezonden op dinsdag 8 augustus om 19:00 uur op het YouTube-kanaal van ProSport.

Hoeveel rollen kan een vrouw spelen? Alina Tecsor is het voorbeeld van een “Wonder Woman” op aarde. Ze was tennisspeelster, jongleerde met de rollen van coach, captain-speelster van het Roemeense Fed Cup team, vice-president van de Roemeense Tennis Federatie en, het belangrijkste, moeder.

Alina Tecșor deelde met Irina Fetecău, tijdens het programma “That’s tennis”, haar ervaringen in tennis en in het leven en deelde ook enkele ideeën met haar ouders over wat deze sport betekent.

We wachten op je commentaar en berichten voor Irina Fetecău op YouTube en Facebook!

Irina Fetecău heeft een sterk debuut gemaakt in de wereld van de sportmedia en treedt daarmee in de voetsporen van haar vader, Adrian Fetecău, de bekende radiojournalist. De sportvrouw had George Cosac, voorzitter van de Roemeense Tennis Federatie, te gast op de eerste editie.

De sportvrouw neemt geen afscheid van tennis, maar zal jongleren tussen toernooien en zich aansluiten bij het ProSport-team. Ze wordt de presentatrice van de show “That’s tennis” en heeft prominente gasten uit de “witte sport” en daarbuiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *