FCSB – Nordsjaelland wordt gespeeld in het Steaua Stadion! Wat is de prijs van de tickets

FCSB – Nordsjaelland wordt gespeeld in het Steaua Stadion! Wat is de prijs van de tickets

FCSB – Nordsjaelland wordt gespeeld op 10 augustus, in de eerste etappe van de 3e voorronde van de Conference League, in het Steaua Stadion. Wat is de ticketprijs voor de wedstrijd tegen Denemarken.

“FCSB kondigt aan dat tickets voor de wedstrijd tegen FC Nordsjaelland, die deel uitmaakt van de 3e voorronde van de UEFA Europa Conference League en wordt gespeeld in Stadionul Steaua (donderdag; 21:30), vandaag vanaf 18:00 online te koop zullen gaan op www.bilete-fcsb.ro”, is de aankondiging op de officiële Facebookpagina van FCSB.

FCSB heeft CSA Steaua toestemming gevraagd om weer in de Ghencea arena te mogen spelen, nadat de 1-0 wedstrijd tegen CFR Cluj een primeur was voor het thuisstadion van de “militaire” ploeg.

FCSB – Nordsjaelland wordt gespeeld in het Steaua stadion! Wat is de prijs van de kaartjes

Ticketprijzen zijn: grasvelden – 30 lei, tribune – 50 lei: tribune, I ring 2 – 100 lei; tribune I, ring 1 – 150 lei en VIP – 250 lei.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de kassa’s van Stadion Steaua op donderdag van 11:00 tot 21:30 uur.

Hier is de aankondiging van FCSB:

“Online kaarten voor FCSB – FC Nordsjælland!
FCSB maakt bekend dat tickets voor de wedstrijd tegen FC Nordsjælland, onderdeel van de UEFA Europa Conference League 3e voorronde die gespeeld wordt in het “Steaua” Stadion (donderdag – 21:30 uur), vandaag vanaf 18:00 uur online te koop zijn op www.bilete-fcsb.ro.
De ticketprijzen zijn als volgt:
LAWNS – 30 LEI
TRIBUNE – 50 LEI
TRIBUNA 1 – Ring 2 – 100 LEI
TRIBUNE 1 – Ring 1 – 150 LEI
VIP – 250 LEI
Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa’s van het “Steaua” stadion op donderdag van 11:00 tot 21:30 uur.
Onze club ondersteunt supporters door ze de mogelijkheid te bieden om naar het stadion te komen met een E-ticket (ticket dat thuis kan worden uitgeprint op A4-papier, maar ook kan worden gepresenteerd op de telefoon bij het tourniquet).
Supporters die hun tickets in digitaal formaat op hun mobiele telefoon aanbieden, moeten aan de volgende voorwaarden voldoen om ervoor te zorgen dat ze correct kunnen worden gelezen door het tourniquet:
1. Stel de helderheid van het scherm in op maximaal.
2. De QR code is niet gemaximaliseerd op het scherm.
3. Ga pas naar het tourniquet nadat het ticket is gevalideerd door het tourniquet (scherm wordt groen).
E-tickets kunnen worden gekocht tot donderdag 10 augustus om 19:00 uur.
We maken ook de volgende verduidelijkingen met betrekking tot de toegang van kinderen en mensen met een handicap tot Stadio Steaua:
1. Kinderen tot 7 jaar hebben gratis toegang tot het stadion, mits ze worden begeleid door een volwassene. Als een volwassene vergezeld wordt door twee kinderen jonger dan 7 jaar, moet hij/zij een tweede ticket kopen.
2. Gehandicapten of hun begeleiders kunnen speciale tickets afhalen bij de kassa’s van het stadion. Om de kaartjes te ontvangen, moeten ze kopieën van de identiteitskaart van de gehandicapte persoon en het document dat de handicap aantoont overleggen, evenals een kopie van de identiteitskaart van de begeleidende persoon. Voor toegang tot de auto moeten mensen met een handicap een verzoek sturen naar (email protected)!
Let op! Mensen met een handicap moeten ook bij het betreden van het stadion een handicapcertificaat kunnen overleggen.
We kijken uit naar je komst!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *