Dinamo heeft zijn nieuwe TRANSFERS gepresenteerd! Wat ster Luka Cindric, drievoudig winnaar van de Champions League, te zeggen had

Dinamo heeft zijn nieuwe TRANSFERS gepresenteerd! Wat ster Luka Cindric, drievoudig winnaar van de Champions League, te zeggen had

Luka Cindric en de andere zes spelers die zijn overgekomen naar het herenhandbalteam van Dinamo zijn gepresenteerd. Naast Cindric, de man met drie Champions Leagues op zijn naam, waren dat Aleksandar Cenic, Vladimir Cupara, Miklos Rosta, Daniel Stanciuc, Tudor Buguleț en Alin Cozmaciuc.

CS Dinamo is erin geslaagd centrum Luka Cindric (30) over te nemen van FC Barcelona en te contracteren voor drie jaar. Hij is ook tweevoudig Europees medaillewinnaar met de Kroatische nationale ploeg.

Wat coach Xavi Pascual te zeggen had over de nieuwe transfers: “Ik denk dat het een heel belangrijk project is voor het Roemeense handbal en ik denk dat het op de goede weg is. Nu we nieuwe spelers hebben, denk ik dat het team sterker is dan vorig jaar en het is belangrijk voor Dinamo om gerespecteerd te worden in Europa. Dat is onze belangrijkste doelstelling. Ik ben erg blij om de coach van deze spelers te zijn. Ik hoop dat we samen onze doelen kunnen bereiken.”

Dinamo heeft zijn nieuwe transfers gepresenteerd! Wat ster Luka Cindric, drievoudig winnaar van de Champions League, te zeggen had

De Kroaat Luka Cindric zei op zijn beurt: “Ik ben naar Dinamo gekomen omdat ik geloof in het project hier en ik heb een goede relatie met coach Xavi Pascual. Ik ben ervan overtuigd dat we samen grote dingen kunnen doen bij Dinamo. Het was geen verrassing om een aanbod uit Roemenië te krijgen. Ik heb veel met mijn familie besproken en besloten dat dit op dit moment het beste aanbod voor mij is. Ik denk niet dat Dinamo veel zal verschillen van mijn vorige ploeg (n.r. – Barcelona). Dinamo heeft ook veel goede spelers en het niveau van het handbal dat ze spelen is hoog. Dus ik ben blij dat ik bij deze club zal spelen. Mijn persoonlijke doel is om de club te helpen om alle trofeeën te winnen in de competities waaraan het deelneemt.

Dinamo speelt niet in het Champions League-seizoen 2023-2024: “Het maakt niet uit dat Dinamo dit seizoen niet in de Champions League speelt. Ik denk dat de Europese competitie een heel hoog niveau heeft. Ik kan niet wachten om te spelen, met het team te vechten en de trofee te winnen. Ik heb de Champions League drie keer gewonnen, dus ik zal mijn best doen om hier ook trofeeën te winnen. Dinamo is een goed team. Maar dit seizoen moeten we ons spel verbeteren en ik denk dat we dat met de jonge spelers kunnen. Ik heb twee jaar met Xavi Pascual gewerkt, hij is een geweldige coach, een geweldig persoon en ik ben blij om weer met hem te werken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *