L’Étape by Tour de France START over twee weken in Boekarest! Er zullen 2000 renners aan de start staan

L’Étape by Tour de France START over twee weken in Boekarest! Er zullen 2000 renners aan de start staan

Op 27 augustus vindt in Boekarest L’Étape by Tour de France plaats, ’s werelds beroemdste wielerwedstrijd voor amateurs en liefhebbers.

Het evenement zal de belangrijkste verkeersaders van de hoofdstad blokkeren vanaf 7:00 ’s ochtends en zal na 14:00 weer worden vrijgegeven voor het verkeer.

Roemenië staat voor het tweede jaar op de internationale kaart van het prestigieuze evenement L’Étape en biedt de meer dan 2000 deelnemers die aan de start worden verwacht de unieke ervaring van kampioenen in eigen land: een verkeersvrije hoofdstad, drie uitzonderlijke routes, de hoogste organisatienormen en een feestelijke sfeer waarin sport en saamhorigheid worden gevierd. De deelnemers zijn meestal ingeschreven als team of worden gesteund door familie, vrienden, collega’s.

L’Étape by Tour de France start over twee weken in Boekarest! Er zullen 2000 deelnemers aan de start staan

Op 27 augustus zal het verkeer van 07:00 ’s ochtends tot 14:00 beperkt zijn op de volgende straten en verkeersaders: Bd. Unirii, Bd. Mircea Voda, Splaiul Unirii in de richting van Boekarest, Bd. Decebal, Bd. Basarabia, Calea Victoriei, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Schitu Măgureanu, Straten Știrbei Vodă en Ion Câmpineanu, Kiseleff Road, Buzești, Berzei, V. Pârvan. B.P. Hașdeu en Bd. Libertății.

Enkele weken geleden won Victor LAFAY, winnaar van de L’Étape du Tour 2018, de tweede etappe van de Tour de France 2023.

L’Étape Romania by Tour de France wordt georganiseerd door MPG Romania, een marktleider in het segment van sportprojecten gericht op amateurdeelnemers, met een aanzienlijke ervaring die de organisatie van meer dan 8.000 sportevenementen in de loop van
meer dan 27 jaar activiteit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *