Een brandende editie van EXCLUSIV DINAMO op woensdag 16 augustus vanaf 21.00 uur! Andrei Cionca, Dinamo’s nieuwste aandeelhouder, schetst zijn plannen

Een brandende editie van EXCLUSIV DINAMO op woensdag 16 augustus vanaf 21.00 uur! Andrei Cionca, Dinamo’s nieuwste aandeelhouder, schetst zijn plannen

Op woensdag 16 augustus, vanaf 21.00 uur op EXCLUSIV DINAMO, staat je een brandgevaarlijke editie te wachten. De gast van Cătălin Mureșanu is Andrei Cionca, de laatste aandeelhouder van SC Dinamo 1948 SA. Een paar dagen geleden, zoals ProSport exclusief aankondigde, nam hij 28 aandelen over van Dinamo Socios en presenteert hij zijn plannen voor de rood-witte ploeg.

Andrei Cionca beantwoordt belangrijke vragen over de situatie bij Dinamo, de kapitaalinjectie die de club snel nodig heeft, het plan om het aandelenkapitaal te verhogen en de voorwaarden waaronder deze strategische stap kan worden uitgevoerd.

Tegelijkertijd zal de nieuwe aandeelhouder details geven over de gesprekken die hij voerde met Nicolae Badea voor de overname van een ander aandelenpakket, met Simion Apreutese en Sorin Preda voor een gezamenlijke investering, de onderhandelingen die hij de afgelopen maanden voerde met Red & White, maar ook welke positie Andrei Nicolescu bij Dinamo had moeten innemen. Naast vele andere onderwerpen die in deze editie aan bod komen, onthult de zakenman wie hem overtuigde om aandeelhouder te worden en wanneer hij tegen zichzelf zei “het is tijd om wakker te worden als ik iets wil doen voor mijn geliefde club”.

De EXCLUSIVE DINAMO show is elke woensdag vanaf 21.00 uur te zien op ProSport.ro, de ProSport Facebook pagina of het ProSport YouTube kanaal, in een interactief format, waar de mening van de supporters het belangrijkste wordt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *