Andrei Borza, officieel gepresenteerd aan Rapid! Wat de speler die van Farul komt zei! Hij kan zelfs debuteren tegen zijn voormalige ploeg

Andrei Borza, officieel gepresenteerd aan Rapid! Wat de speler die van Farul komt zei! Hij kan zelfs debuteren tegen zijn voormalige ploeg

Rapid heeft de transfer aangekondigd van Andrei Borza van Farul Constanta.

“Rapid heeft zijn tiende transfer van de zomer gemaakt, met de transfer van één van de beste jonge spelers van het land, Andrei Borza van Farul Constanta. De 17-jarige linksback, die kampioen werd met de ploeg van Gheorghe Hagi, was vorig seizoen een van de belangrijkste spelers van Farului. Borza speelde in 33 wedstrijden, scoorde drie keer en gaf drie assists. De nieuwe verdediger van Rapid heeft een contract getekend voor vier seizoenen, tot de zomer van 2027,” aldus de website van de club.

“Het voelt geweldig om hier te zijn, de tijd is gekomen voor mij om de overstap te maken naar een team met traditie en ik ben erg trots op mezelf. De supporters zijn geweldig. Het stadion en de supporters hebben me deze keuze laten maken en ik ben erg trots op deze stap” zei Andrei Borza.

Andrei Borza, officieel gepresenteerd aan Rapid! Wat de speler uit Farul zei! Hij kan zijn debuut maken in Giulești, zelfs tegen zijn voormalige team.

Andrei Borza heeft een vierjarig contract getekend tot de zomer van 2027.

Rapid betaalde 800.000 euro voor Borza en betaalt tien procent van een toekomstige transfer voor de 17-jarige linksback.

“Ik ben een heel serieuze speler en dat zal ik hier in Giulești bewijzen. Ik heb veel doelstellingen. Sommige heb ik al bereikt, de andere wil ik hier in Giulești bereiken. Het was gewoon een droom voor me om zoveel te bereiken op 17-jarige leeftijd,” zei hij.

Borza debuteert misschien wel tegen zijn voormalige ploeg Farul.

Rapid speelt zondag om 18.15 uur in Giulești tegen Farul Constanta in de 6e ronde van de Superleague.

  • Rapid heeft tot nu toe Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Cătălin Cîrjan, Claudiu Petrila, Claudiu Micovschi, Albion Rrahmani en Andrei Borza getransfereerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *