PROSPORT lanceert EXCLUSIV RAPID, een nieuwe LIVE show van journalist Ovidiu Ionescu

PROSPORT lanceert EXCLUSIV RAPID, een nieuwe LIVE show van journalist Ovidiu Ionescu

Journalist Ovidiu Ionescu modereert de nieuwste show en productie PROSPORT.RO. Het wordt een LIVE-uitzending gewijd aan voetbalfans, vooral Rapidi-supporters.

Ovidiu Ionescu zal vanaf 22 augustus elke dinsdag om 21:00 LIVE te zien zijn op de PROSPORT website, de ProSport Facebook pagina en het ProSport YouTube kanaal.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.

“Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit project, waar al andere ervaren journalisten bij betrokken zijn. Het is een show opgedragen aan alle Rapidi-supporters, die we nu uitnodigen om deel te nemen aan de discussie, om pertinente vragen te stellen. We nemen spelers en coaches mee die geschiedenis hebben geschreven in Giulesti en samen zullen we het mooie verhaal van deze club ondersteunen”, zegt Ovidiu Ionescu.

Ovidiu Ionescu heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sportpers. Hij heeft bijna 2000 wedstrijden becommentarieerd in LIGA I, LIGA II, Roemeense beker, Champions League, Europa League, Bundesliga, Serie A, Premier League en La Liga en heeft LIVE uitgezonden van de Champions League finales in Londen (2013), Lissabon (2014), van de wedstrijden van het nationale team op het Europees Kampioenschap in 2016. Daarnaast is hij geaccrediteerd voor Rapid wedstrijden van 2001 tot nu, inclusief internationale wedstrijden, van European Cups (Donetsk en Stuttgart).

Hij heeft gewerkt in de sportjournaals van National TV, Antena 1, Prima TV, Kicker, GSP TV, Digi Sport, Dolce Sport, Telekom Sport, Orange Sport, Look Sport en Prima Sport, waar hij interviews afnam met sportlegendes als Robert Lewandowski, Luis Figo, Thomas Muller, Toni Kroos, Trezeguet, Arjen Robben, Giovane Elber, Henrik Larsson, Mark van Bommel en Thomas Tuchel.

PROSPORT maakt deel uit van de SpuiQ MEDIA NETWORK groep, de enige persgroep in de top 3 van online persbedrijven in Roemenië met 100% Roemeens kapitaal en omvat de publicaties gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, liga2.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro en raziculacrimi.ro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *