Wanneer de Roemeense bekerplay-off is en welke duels we kunnen hebben

Wanneer de Roemeense bekerplay-off is en welke duels we kunnen hebben

De loting voor de Roemeense bekerplay-offs vindt woensdag om 13.00 uur plaats op het hoofdkantoor van de FRF.

Het format van de Roemeense Beker laat zien dat 32 ploegen zullen deelnemen aan de play-off fase, waaronder 24 ploegen die gekwalificeerd zijn uit de vorige ronde en acht uit de Super League. De acht uit de eerste divisie zijn de vier geplaatste ploegen van 3-6 aan het einde van de play-out van de vorige editie van het kampioenschap, samen met de twee winnaars van de play-off voor onderhoud-promotie in de Superliga en de twee nieuw gepromoveerde ploegen die rechtstreeks in de huidige editie van het kampioenschap uitkomen.

Dit is hoe de teams zijn verdeeld.

Wanneer de play-offs voor de Roemeense beker zijn en welke duels we kunnen hebben

Poule A, Super League-teams: FC Voluntari, FC U Cluj, FC Botoșani, Hermannstadt, Oțelul Galați, Politehnica Iași, UTA, Dinamo.

B, de ploegen die zich kwalificeerden voor de play-off fase, Metaloglobus, SCM Zalău, FC Bihor Oradea, Progresul Pecica, Unirea Dej, CSC Dumbrăvița, Phoenix Buziaș, Viitorul Șimian, CSM Deva, Corvinul 1921 Hunedoara, CSC 1599 Șelimbăr, CSM Alexandria, Chindia Targoviste, CS Tunari, Concordia Chiajna, CSA Steaua, Viitorul Ianca, Gloria Buzău, ACS FC Bacau, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, Ceahlăul Piatra Neamț, Unirea Slobozia, Champions FC Argeș, CS Mioveni.

“Indien de wedstrijden van de Roemeense Beker rechtstreeks op televisie worden uitgezonden en ’s nachts plaatsvinden, en de organiserende club niet beschikt over een stadion dat is uitgerust met een verlichtingssysteem, wordt de wedstrijd gepland in een stadion in de dichtstbijzijnde plaats, dat voldoet aan de reglementaire voorwaarden voor de wedstrijd en televisieverslaggeving.

Wedstrijden worden gespeeld in overeenstemming met de reglementen, in het geval van een gelijkspel na 90 minuten spelen, worden extra tijd en, indien nodig, strafschoppen genomen vanaf de penaltystip.

De play-offwedstrijden van de Roemeense Beker 2023-2024 zijn gepland op 30 augustus. Uitzonderingen kunnen worden gemaakt voor wedstrijden die op televisie worden uitgezonden, het schema wordt later vastgesteld en gecommuniceerd op de website van de FRF”, aldus de website van de Roemeense voetbalbond.

Betano Roemeense Cup schema, 2023-2024

Nationale fase

Play-off: 30 augustus 2023

Groepsfase, fase 1: 27 september 2023

Groepsfase, fase 2: 1 november 2023

Groepsfase 3: 6 december 2023

Kwartfinales: 3 april 2024

Halve finales: 24 april 2024

Roemeense bekerfinale: 15 mei 2024

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *