TRAGEDIE in het Roemeense voetbal. Een 19-jarige sportman stierf bij een verkeersongeval

TRAGEDIE in het Roemeense voetbal. Een 19-jarige sportman stierf bij een verkeersongeval

Voetballer Darius Sârbu, net 19 jaar oud, stierf nadat hij betrokken was bij een verkeersongeval.

De atleet, die speelde voor ACS Petrosport, zat in een auto die tegen een paal botste. De auto vloog in brand en de jonge voetballer zou levend verbrand zijn.

Het ongeluk gebeurde zondag in de Mihai Bravu straat in Ploiesti. Er zaten drie mensen in de auto, van wie er slechts één overleefde, merkt ProSport op.

Volgens voorlopige informatie botste de 18-jarige bestuurder tegen een paal en vloog de auto vervolgens bij de botsing in brand. De twee overledenen probeerden het voertuig te verlaten, maar werden helaas het slachtoffer van de brand en verloren hun leven onder tragische omstandigheden.

“Medisch personeel verklaarde de 18-jarige bestuurder en een 19-jarige passagier dood. De derde passagier, ook 18 jaar oud, werd naar het ziekenhuis gebracht voor specialistische medische zorg. De verkeerspolitie zet het onderzoek voort om alle oorzaken en omstandigheden van het verkeersongeval vast te stellen”, was het bericht van de IPJ Prahova.

Nadat Petrosport Ploiești officieel de dood van de jonge Darius Sârbu bekend had gemaakt, zonden de inwoners van Prahova hun “oprechte deelneming” aan de nabestaanden.

“Petrosport Ploiesti Club kondigt het voortijdige verlies van een groot kind aan. Darius Sîrbu, slechts 19 jaar oud, is zondagavond omgekomen bij een vreselijk ongeluk in Ploiești. Het management en de teamgenoten van de club zijn solidair met de nabestaanden in deze moeilijke tijd en betuigen hun oprechte medeleven! Moge God hem vergeven en moge hij rusten in vrede!”, communiceerde het team waar Sârbu stond ingeschreven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *