We kennen het schema van de meiden voor de US Open! Makkelijke tegenstander voor Sorana Cîrstea

We kennen het schema van de meiden voor de US Open! Makkelijke tegenstander voor Sorana Cîrstea

Donderdagavond vond de loting plaats voor de US Open, zowel voor de vrouwen als de mannen! De US Open van 2023 zal 65 miljoen dollar aan prijzengeld bieden, 9 procent meer dan de editie van 2022.

De vier vertegenwoordigers van Roemenië die rechtstreeks zijn toegelaten tot de hoofdloting van de US Open (28 augustus – 10 september) hebben hun tegenstanders op de Amerikaanse Grand Slam bekend gemaakt.

  • Sorana Cîrstea, 30e WTA en als 30e geplaatst – Kayla Day (VS, 91e WTA)
  • Irina Begu, 40e WTA – Tamara Korpatsch (Duitsland, 77 WTA)
  • Ana Bogdan, 59e WTA – Sofia Kenin (VS, 93 WTA)
  • Patricia Țig, 705e WTA – Rebecca Marino (Canada, 101 WTA)

Sorana Cârstea staat 30e op de wereldranglijsten is de 30e favoriet voor de laatste Grand Slam van het jaar, terwijl haar tegenstander in de eerste ronde op de 91e plaats staat.

We kennen het schema van de meiden voor de US Open! Makkelijke tegenstander voor Sorana Cîrstea

Gabriela Ruse versloeg donderdag de Hongaarse Dalma Galfi en speelt in de derde ronde van de US Open kwalificaties voor het hoofdtoernooi. Als ze voorbij Yastremska komt, zal Gabriela Ruse deelnemen aan het hoofdtoernooi van de US Open, het laatste Grand Slam toernooi van het jaar.

De Poolse topseed Iga Swiatek treft in de eerste ronde de Zweedse Rebecca Petersen.

De Amerikaan John Isner, die geschiedenis schreef met het spelen van de langste wedstrijd in de professionele tourgeschiedenis op Wimbledon in 2010, heeft aangekondigd dat hij na de US Open met pensioen gaat.

“Na meer dan 17 jaar in de ATP is het tijd om afscheid te nemen van het professionele tenniscircuit,” schreef Isner (38) op het sociale netwerk X, voorheen Twitter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *