Farul herinnerde zich dat ze KAMPIOENSCHAP winnaars zijn en ze zijn blij voor Gică Hagi! Duidelijke overwinning tegen Universitatea Craiova

Farul herinnerde zich dat ze KAMPIOENSCHAP winnaars zijn en ze zijn blij voor Gică Hagi! Duidelijke overwinning tegen Universitatea Craiova

Farul Constanta versloeg Universitatea Craiova met 2-0 (2-0) op zondagavond thuis, in een wedstrijd van de 7e ronde van de Superliga.

Beide doelpunten werden gemaakt door Louis Munteanu (17, 35), de tweede uit een vrije trap.

Farul Constanta is gestegen naar de 8e plaats in de Superliga.met negen punten. Aan de andere kant blijft Universitatea Craiova op de tweede plaats staan met 14 punten. Het was de eerste nederlaag voor de Olteni dit seizoen, na vier overwinningen en twee gelijke spelen tot nu toe.

Farul herinnerde zich dat ze KAMPIOEN zijn! Duidelijke overwinning tegen Craiova Universiteit

“Vanavond hebben we iedereen eraan herinnerd dat we kampioenen zijn! De troef van Farului was vorig jaar, beide fases deden het erg goed. Wat kan ik zeggen over Louis… Eerlijk gezegd snap ik niet dat Fiorentina geen ruimte geeft aan een speler die het doel ziet, zelfs als hij ’s nachts slaapt.

Hij had een fantastisch seizoen voor ons, je kunt zien dat hij kwaliteit heeft, ik denk dat hij de beste negende in Roemenië is. Als iemand in Roemenië geld heeft, moet hij hem kopen.

Als je me geld en aandeelhouders geeft, koop ik hem ook. Ianis’ transfer naar Alaves is hun beslissing, ik wist ervan. Hij wilde naar Spanje, het is een goede competitie, het zal hem helpen om vooruit te komen.

Hij is een jongen die wil leren, hij is een professional, ik hoop dat het hem helpt, om te laten zien wat hij weet. Hij is een erg goede nummer 10. Spanje is een erg harde competitie, maar de nadruk ligt op techniek. Ianis is daar, ik denk dat hij na een jaar twee keer zo goed zal zijn,” zei Gheorghe Hagi.

“We moeten eerlijk zijn, Farul heeft een stuk boven ons gestaan. We maken weer kinderachtige fouten in de verdedigende fase. We zullen analyseren en het team zal er zeker anders uitzien in de volgende wedstrijd. Het is niet vergeten, deze nederlaag blijft, het is pijnlijk. En hoe we verloren is pijnlijk. We hebben ervaren spelers, we moeten een andere instelling hebben en een ander spel spelen. Ik ben honderd procent optimistisch en we zullen deze dingen veranderen,” zei Laurențiu Reghecampf aan het einde van de wedstrijd Farul – Universitatea Craiova 2-0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *