De pijlers van Bergodi’s verdediging, bij EXCLUSIVE RAPID op dinsdag 29 augustus om 21.00 uur

De pijlers van Bergodi’s verdediging, bij EXCLUSIVE RAPID op dinsdag 29 augustus om 21.00 uur

EXCLUSIV Rapid gaat verder op dag twee van de krachtmeting van deze week. Zeven dagen geleden, in de eerste aflevering van het nieuwe programma op ProSport, stonden Daniel Niculae, de voorzitter van Giulești, en Cristi Săpunaru, de ziel van het team, op de set met Ovidiu Ionescu.

Deze keer, op dinsdag 29 augustus om 21.00 uur, zullen de supporters van Rapidi Horațiu Moldovan en Paul Iacob tegenover zich hebben, twee van de steunpilaren van Cristiano Bergodi’s verdediging, slechts een paar dagen na de “thriller” in Bania, tegen FCU Craiova.

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE te zien op de website van ProSport, de Facebook-pagina van ProSport en het YouTube-kanaal van ProSport.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties zijn van supporters.

Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Zo krijgen ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show.

We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en prestatiesporters.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *