LAATSTE! Mircea Rednic kreeg een hartaanval en onderging een spoedoperatie

LAATSTE! Mircea Rednic kreeg een hartaanval en onderging een spoedoperatie

Coach Mircea Rednic (61) heeft woensdag een hartaanval gehad en is geopereerd. Hij had ook problemen tijdens de wedstrijd tegen FCSB, die door zijn team, UTA, met 2-1 werd gewonnen, maar ook in de dagen daarna, aldus Playsport.

Dus besloot hij om zich te laten onderzoeken door een specialist en de artsen vertelden hem dat hij een spoedoperatie nodig had, die hij woensdag onderging.

“Goede gezondheid, Mircea Rednic!”

“Tijdens de wedstrijd die ons team tegen FCSB in Arad speelde, kreeg de hoofdtrainer van het team, Mircea Rednic, een hartaanval. Vandaag, na een grondige controle, hebben de artsen besloten om hem een stent te geven en hem de komende dagen onder toezicht te houden in het County Hospital.

Rednic zal na ongeveer een week terugkeren in het team, afhankelijk van zijn medische toestand op dat moment. We wensen hem een goede gezondheid toe en kijken ernaar uit om hem zo snel mogelijk weer bij de ploeg te zien! is het bericht gepubliceerd op facebook door UTA Arad.

Wat Mircea Rednic zei na de wedstrijd UTA – FCSB 2-1: “We hadden deze overwinning nodig als lucht voor onze gemoedsrust”.

“Het is een groot geluk. We zaten te wachten op deze overwinning, vooral omdat het na een moeilijkere periode komt. We begonnen traag, we verloren veel punten door onze fouten. We begonnen slecht, maar ik vond de reactie van het team goed. We hadden situaties, we zetten druk op hun verdediging, we wisten dat het hun kwetsbare punt was, het doelpunt kwam, toen hebben we het goed aangepakt.

De sfeer die er was, je kunt niet niet reageren, ongelooflijk was het. Ik bedank de supporters, het was een spannend moment in de stad. Dat is hoe het is als je met de besten speelt, want laten we eerlijk zijn, ze staan niet toevallig op de eerste plaats, ze hebben een heel goede ploeg. Ik denk dat het een goede scheidsrechter was. De groep verdient deze overwinning, de mensen zullen meer tevreden zijn.

Het was niet makkelijk, er waren veel veranderingen. Het kost tijd, het kost nog steeds tijd, we hebben nog veel werk te doen. We hebben ook wat geluk gehad. Het is een overwinning, niet verdiend, maar hard werken. Ik feliciteer mijn spelers echt. We hadden deze overwinning nodig als lucht voor de gemoedsrust,” zei Mircea Rednic maandag na de overwinning op FCSB.

Foto bron: Antena1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *