Sepsi Sf. Gheorghe VERKOOPT een voetballer voor een miljoen euro in Tsjechië en zet er vervolgens nog een over van Rapid!

Sepsi Sf. Gheorghe VERKOOPT een voetballer voor een miljoen euro in Tsjechië en zet er vervolgens nog een over van Rapid!

Sepsi OSK heeft de transfer aangekondigd van voormalig jeugdinternational Florin Ștefan van FC Rapid, een speler die na twee jaar terugkeert bij de club.

“Florin Ștefan is opnieuw een speler van Sepsi OSK, de 27-jarige verdediger heeft een tweejarig contract getekend bij onze club. Florin Ștefan, die voor het laatst uitkwam voor FC Rapid, heeft ook in 2018-2021 voor ons team gespeeld”, laat de club uit Covaș weten op de officiële Facebookpagina.

Sepsi Sf. Gheorghe VERKOOPT een voetballer voor een miljoen euro in Tsjechië en transfereert vervolgens een andere van Rapid!

Florin Ștefan vervangt dus Andres Dumitrescu, de linkerverdediger die door Sepsi OSK voor een miljoen euro werd verkocht aan het Tsjechische Slavia Praag. Dumitrescu, opgegroeid bij FC Argeș, speelde in de jeugdteams van Padova (Italië) en Team Ticino (Zwitserland) en maakte in 2020 de overstap naar Sepsi OSK, waar hij een belangrijke speler werd.

Sepsi OSK is de enige ongeslagen ploeg in de Superliga (maar uit zes wedstrijden).

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe versloeg UTA Arad op dramatische wijze, 1-0 (0-0), op maandagavond thuis, in de laatste wedstrijd van de 8e ronde van de Superliga.

De gastheren wonnen met een doelpunt van de Kroaat Adnan Aganovic (90+3) uit een vrije trap vanaf 20 meter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *