Nog 48 uur tot de wedstrijd Roemenië-Israël! Voor welk team zal Edi Iordănescu spelen?

Nog 48 uur tot de wedstrijd Roemenië-Israël! Voor welk team zal Edi Iordănescu spelen?

Het nationale voetbalteam van Roemenië speelt op 9 september tegen Israël en op 12 september tegen Kosovo, beide wedstrijden staan gepland om 21.45 uur in de Nationale Arena in de hoofdstad, als onderdeel van de voorrondes van EURO 2024.

Gândul zit al bij de eerste 11: Moldovan – Rațiu, Dragusin, Burcă, Bancu – Stanciu, R. Marin, Olaru – Fl. Coman, Alibec, Moruțan (Sorescu).

Het enige vraagteken staat aan de linkerkant van de aanval: Moruțan of Sorescu? Edi Iordănescu beslist op de wedstrijddag.

Nog 48 uur tot de wedstrijd Roemenië-Israël! Welk team zal Edi Iordănescu gebruiken?

Denis Alibec, de spits van ons nationale team, zei woensdag in een interview met FRF TV dat hij en zijn teamgenoten zich moeten concentreren en de wedstrijden tegen Israël en Kosovo in de voorrondes van EURO 2024 moeten winnen.

“Het doel in de wedstrijden tegen Israël en Kosovo is om de zes punten te winnen. We spelen thuis, we hebben de fans achter ons en we moeten ons concentreren op het winnen van beide wedstrijden. Ik heb er alle vertrouwen in.

Het is een unieke kans voor ons en we moeten er gebruik van maken. Het maakt niet uit wie er scoort in deze dubbel, het belangrijkste is dat het nationale team wint. Ik kan de assist geven, dat vind ik niet erg.

Ik beloof dat ik alles zal geven op het veld en we verwachten dat de supporters met ons meedoen. Ik hoop dat we samen gelukkig zullen zijn aan het einde,” zei Alibec.

  • Het nationale team van Roemenië onder 20 jaar versloeg donderdag in Targoviste het Tsjechische nationale team met 2-0 in een wedstrijd van het U20 Elite League toernooi, een competitie waaraan Roemenië voor het derde opeenvolgende seizoen deelneemt. Op 12 september ontmoet Roemenië in Santarem Portugal U20.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *