FOTO / Voormalig turnster Steliana Nistor is VERZOCHT om te trouwen. Het gebeurde op haar verjaardag

FOTO / Voormalig turnster Steliana Nistor is VERZOCHT om te trouwen. Het gebeurde op haar verjaardag

Voormalig wedstrijdgymnaste Steliana Nistor, 34, is ten huwelijk gevraagd. De gebeurtenis vond plaats op haar verjaardag in Venetië.

Steliana Nistor is een turnster van wereldklasse die brons won met het Roemeense damesturnteam op de Olympische Spelen van 2008. Steliana Nistor heeft ook medailles gewonnen op de Wereld- en Europese kampioenschappen Artistieke Gymnastiek.

Wat haar persoonlijke leven betreft, werd Steliana Nistor ten huwelijk gevraagd door haar vriend, Constantin Popescu, op haar 34e verjaardag, 15 september. De gebeurtenis vond plaats in Venetië en was zeer romantisch.

“Het meest speciale cadeau dat ik ooit heb gekregen en ik zei ‘JA’ Constantin Popescu”, Steliana Nistor schreef online.

“Natuurlijk had ik zo’n verrassing niet verwacht, alles was gepland en georganiseerd door mijn vriendje… een reis naar de stad van de liefde – Venetië, met als reden mijn verjaardag.”, vertelde de voormalige turnster aan de Toren van de Raad.

Voormalig turnster Steliana Nistor is ten huwelijk gevraagd. Wie is haar verloofde en hoe hun liefdesverhaal begon

De toekomstige echtgenoot van Steliana Nistor werkt in de kunst en is een internationale kunstverzamelaar. Constantin Popescu studeerde kunstgeschiedenis aan de universiteit van Boekarest en woont al jaren in Oostenrijk.

“Ons verhaal begon een tijdje geleden, ik kan met een gerust hart zeggen dat het toeval van de sociale media zijn eigen doel heeft, we zijn voor elkaar bestemd. Mijn vriend was op vakantie in Roemenië om zijn familie te bezoeken en daarna terug te keren naar Oostenrijk. We wilden elkaar allebei leren kennen en hij, een echte heer, kwam speciaal naar Sibiu. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten, kan ik zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was. We besloten een burgerlijk huwelijk te sluiten op de verjaardag van mijn vriend.”Steliana Nistor vertelde ook aan bovengenoemde bron.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *