Laurențiu Reghecampf verlaat Universitatea Craiova en neemt een Saoedi-Arabisch team over

Laurențiu Reghecampf verlaat Universitatea Craiova en neemt een Saoedi-Arabisch team over

Laurențiu Reghecampf verlaat Universitatea Craiova en tekent bij een Saoedi-Arabische ploeg. De Arabieren betalen een ontbindingsclausule van €300.000 voor Reghe om terug te keren naar de Golf.

Reghecampf was bezig aan zijn tweede termijn bij Universitatea Craiova. Hij kwam op 26 juli 2023 en de Olten staan op de tweede plaats in de Super League met 17 punten.

De coach heeft zeven wedstrijden doorgebracht in Bania en heeft een record van vier overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen.

Laurențiu Reghecampf verlaat Universitatea Craiova en neemt een Saoedi-Arabisch team over.

Reghecampf begon zijn trainerscarrière bij FC Snagov en werd gevolgd door Gloria Bistrita, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli, Universitatea Craiova en Neftchi Baku.

Reghecampf resultaten bij Universitatea Craiova:

1-1 met CFR Cluj
1-0 bij Hermansntadt
4-1 met Poli Iasi
3-0 met UTA
0-2 met Farul
0-3 met FCSB
2-1 met Sepsi

“We hebben een verzoek tot beëindiging ontvangen met de betaling van de clausule (n.r. 300.000 euro). Meer details heb ik op dit moment niet”, zei Mihai Rotaru, de eigenaar van de ploeg uit Oltene.

Oltenii onderhandelt nu met Daniel Isăilă voor de coachpositie, aldus ProSport.

Ik ben verrast! Ik wist het niet, nu hoor ik dat Reghecampf Universitatea Craiova verlaat. Waar gaat hij heen, naar de Bay Area? Ik herhaal, ik ben verrast, ik had het niet verwacht. Ik wens hem het allerbeste daar, dat is wat ik hem toewens – Sorin Cârțu, voormalig voorzitter van Universitatea Craiova

Ik kan niet geloven dat Reghecampf weggaat! Waarschijnlijk is er een overeenkomst met Mihai Rotaru, hij heeft met hem gesproken, hij zal Craiova niet zo maar verlaten. Ze hebben eerder gepraat, het was niet alleen de clausule die ter discussie stond. Hij kan niet zomaar verdwenen zijn. Ze hebben waarschijnlijk gepraat en afgesproken uit elkaar te gaan. Ik denk dat Reghecampf ook ongelukkig is met de selectie, hij zou meer spelers hebben gewild om echt te presteren. Dat denk ik ook. Ze kunnen op geen enkele manier de titel, het belangrijkste doel, aanvallen met de ploeg die ze nu hebben – Rodion Cămătaru, voormalig glorieus van het Oltene team

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *