Irina Fetecău, emotionele editie van “That’s tennis”! Oog in oog met haar vader, Adrian Fetecău

Irina Fetecău, emotionele editie van “That’s tennis”! Oog in oog met haar vader, Adrian Fetecău

Irina Fetecău, emotionele editie van “That’s tennis”! Oog in oog met haar vader, Adrian Fetecău, vertelt de sportster hoe ze door de donkerste periode van haar leven ging.

Irina Fetecău, de Roemeense tennisster die debuteerde in de mediawereld als presentatrice van het programma “That’s Tennis”, keert terug met een ontroerende editie, dit keer in een nieuw formaat, oog in oog met haar vader, journalist Adrian Fetecău.

Irina Fetecău, een ontroerende editie van het programma “That’s Tennis”! Oog in oog met haar vader, Adrian Fetecău, vertelt de sportster hoe ze de donkerste periode van haar leven doormaakte.

De editie van “That’s Tennis” met Irina en Adrian Fetecău wordt uitgezonden op dinsdag 19 september om 19:00 uur op het YouTube-kanaal van ProSport.

In deze editie praten Irina Fetecău en haar vader over de moeilijkste periode die de tennisster heeft doorgemaakt na haar blessure en operatie.

We wachten op jullie commentaar en berichten voor Irina Fetecău op YouTube en Facebook!

Irina Fetecău heeft een sterk debuut gemaakt in de wereld van de sportmedia en treedt daarmee in de voetsporen van haar vader, Adrian Fetecău, de bekende radiojournalist. De sportvrouw had George Cosac, voorzitter van de Roemeense Tennis Federatie, te gast op de eerste editie.

De sportvrouw neemt geen afscheid van tennis, maar zal jongleren tussen toernooien en zal ook in het ProSport-team spelen. De show “That’s Tennis” belooft prominente gasten uit de “witte sport” en daarbuiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *