Lăcrămioara Perijoc en Claudia Nechita, de BESTE boksers van Roemenië, hebben identieke tatoeages! Wat ze voorstellen

Lăcrămioara Perijoc en Claudia Nechita, de BESTE boksers van Roemenië, hebben identieke tatoeages! Wat ze voorstellen

Het duurde 3 uur om de nieuwste tatoeages van de beste vrouwelijke boksers van Roemenië te maken en ze staan voor hun passie voor boeken, kennis en verbinding met het universum. De grootste droom van de twee atleten is om volgend jaar terug te keren met medailles van de Olympische Spelen in Parijs.

Lăcrămioara Perijoc en Claudia Nechita hebben niet alleen een passie voor boeken, maar ook voor tatoeages. De twee boksers hebben 7 dezelfde tatoeages! De laatste die ze kregen duurde een paar uur.

“Het duurde drie uur, maar het was het waard. Het vertegenwoordigt mijn passie voor boeken, de kennis die je geest opent en je vervolgens verbindt met het universum. Ik heb lang gezocht naar een manier om dingen in balans te brengen, zodat onze passies samenkomen en er een perfecte tatoeage ontstaat” zei Lăcrămioara Perijoc, lid van het Roemeense nationale boksteam.

Lăcrămioara Perijoc en Claudia Nechita hebben identieke tatoeages

“We houden veel van lezen en het heeft onze geest erg geopend, onze horizon erg verbreed. We zien de wereld anders, we zien het heelal anders”, zei Claudia Nechita.

Lăcrămioara Perijoc, die zich heeft gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Parijs, weet ook wat haar volgende tatoeage zal zijn: “Parijs 2024, dit is degene die ik vandaag had willen nemen, maar ik had geen tijd. Ik ga hem laten zetten”.

Na haar eerste keer op de Olympische Spelen in Tokio twee jaar geleden, haalt Claudia alles uit de kast om in 2024 met Lachrymose in Parijs te staan. Haar eerste kwalificatietoernooi is volgend jaar februari in Italië.

Ik wil gezond zijn, me kwalificeren en dan een medaille halen. De eerste keer kreeg ik geen medaille, maar deze keer hoop en wens ik met heel mijn hart een medaille te winnen – Claudia Nechita, lid van het Roemeense nationale boksteam.

En Lăcrămioara heeft dezelfde wens

“Het zou onze gezamenlijke droom zijn die uitkomt. We willen al een paar jaar samen op de Olympische Spelen staan,” zei Lăcrămioara Perijoc.

Lăcrămioara heeft haar ticket naar Parijs geboekt voor de Europese Spelen in juni. Ze kwalificeerde zich voor de Olympische Spelen in Parijs eind juni in Krakau, waar de Europese Spelen werden gehouden.

De bokster won de zilveren medaille in de 54 kg categorie en verdiende daarmee haar ticket voor Parijs 2024: “Voor mij ziet Parijs er nu heel mooi uit. Ik heb een gerust gevoel omdat ik gekwalificeerd ben, maar ik kan zeggen dat ik een ander soort druk voel. Je wilt niet alleen naar de Olympische Spelen en daar zijn, je wilt ook een zo glanzend mogelijke medaille. En als ik tot aan de kwalificaties hard heb moeten werken, veel situaties heb moeten doorstaan, dan weet ik zeker dat er dit jaar tot aan de Spelen nog meer zal zijn en dat het werk nog harder zal zijn. Deze kwalificatie was voor mij alle opofferingen en al het harde werk waard dat ik tijdens deze hele reis als atleet heb gedaan.”

Als Claudia Nechita de Olympische Spelen in Parijs haalt, zou dit na Tokio de tweede Olympische Spelen uit haar carrière zijn: “Ik heb twee kwalificatietoernooien, de eerste begin februari en de tweede in mei. Ik wil me als eerste kwalificeren. Ik schiet hard, ik ben al begonnen met trainen, ik wil het stap voor stap doen en in februari gekwalificeerd terugkomen uit Italië”.

Claudia Nechita bokst in de 57 kg categorie en Lăcrămioara Perijoc in de 54 kg categorie. De beste boksers van Roemenië worden al jaren getraind door Adrian en Mihaela Lăcătuș.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *