CSM Boekarest, zonder VLAGA tegen Gyor! Nieuwe mislukking voor de ploeg van Adi Vasile in de Champions League in dameshandbal

CSM Boekarest, zonder VLAGA tegen Gyor! Nieuwe mislukking voor de ploeg van Adi Vasile in de Champions League in dameshandbal

CSM Boekarest werd zaterdag in de Polivalenta Hall in de hoofdstad verslagen door het Hongaarse team Gyori Audi ETO KC, met een score van 27-23 (14-12), in Groep A van de Champions League voor vrouwen.

De hoofdscorers van de wedstrijd waren Neagu 5 doelpunten, Arntzen 4, Flippes 4, voor CSM, respectievelijk Dale 7, Ryu 5, voor Gyor.

Door dit resultaat gaat Gyor aan de leiding met zes punten, na drie van de drie mogelijke overwinningen, met twee punten voorsprong op het volgende Bietigheim.

CSM Boekarest, zonder VLAG met Gyor! Nieuwe uitval voor de ploeg van Adi Vasile in de Champions League bij het vrouwenhandbal

CSM Boekarest staat 5e met twee punten, gelijk met Odense (3e plaats)Brest Bretagne (4e plaats) en DVSC Schaeffler (6e plaats). De laatste twee plaatsen worden bezet door respectievelijk Savehof en Buducnost, zonder punten in het klassement.

CSM Boekarest heeft Gyor in de geschiedenis slechts twee keer verslagen, terwijl de Hongaren dus hun negende overwinning op de Roemeense kampioenen hebben geboekt.

Zondag vinden de andere drie groepswedstrijden plaats, Buducnost – IK Savehof, DVSC Schaeffler – SG BBM Bietigheim en Brest Bretagne Handball – Odense Handbold.

CSM speelt zijn volgende wedstrijd op 1 oktober, uit tegen het Zweedse IK Savehof.

  • Rapid – Ikast Handbold wordt zondag om 17:00 uur gespeeld in de Sala Polivalentă in Boekarest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *