Chipciu vernietigde CSA! “Dit is Steaua? Met dat nepmateriaal? De supporters zijn slaven van het leger”.

Chipciu vernietigde CSA! “Dit is Steaua? Met dat nepmateriaal? De supporters zijn slaven van het leger”.

Alexandru Chipciu hekelde het Armata-team na de Roemeense bekerwedstrijd tussen Steaua en U Cluj.

Universitatea Cluj versloeg CSA Steaua met 3-1 in de eerste ronde van de Roemeense beker groepsfase.

Steaua supporters die aanwezig waren bij de wedstrijd vervloekten Universitatea Cluj speler Alexandru Chipciu en noemden hem “Gigi Becali’s slaaf”, omdat hij voor FCSB speelt.

Chipciu vernietigde CSA! “Dit is Steaua? Met dat nepspul? De supporters zijn slaven van het leger”

“Als dit Star is, ben ik gek, steek mijn voet erin! Als ik een kind was, zou ik niets om Steaua geven. Als dit de Ster is, mijn God! Wat bedoel je met Ster? Met dat nepmateriaal? Wat een grap in dit land,” zei Alex Chipciu.

“Ik speelde in de laatste wedstrijd van FCSB voordat ze hier vertrokken in 2015 (noot van de redactie: 4-1 tegen Viitorul), het is sindsdien 7-8 jaar geleden. Het is een fantastisch stadion, maar het heeft niets te maken met Steaua uit mijn jeugd. Het is hier een beetje een spook. De Zuid-tribune laat me niet onverschillig, ik heb wat momenten meegemaakt met de mensen daar, ook al maakten ze een slaaf van Mr. Gigi Becali van me.

Kan me niet schelen, het zijn slaven van het leger! Ik heb tenminste iets verdiend in mijn leven. Nou, wij zijn ook in zekere zin slaven van de staat, als Roemenen. Jammer van het wapen, het is prachtig!

Er waren hier geweldige voetballers, Pițurcă, Lăcătuș. Om deze traditie voort te zetten met deze spelers, met deze nepspullen…Dat is mijn mening, ik geef niets meer om het verleden, niets doet er nog toe. Alleen het heden is belangrijk. De tribune was groot, er waren mensen, maar in de rest van het stadion waren er vijf supporters…De kinderen namen foto’s met me, het is een beetje vreemd met FCSB en CSA Steaua. Ik begrijp er niets meer van,” voegde hij eraan toe.

Ik wil het niet hebben over wat Chipciu zei. Chipciu moet andere dingen bespreken. Ik bedoel, ik heb hem veel zien praten. Hij heeft uitgangen die niet de beste zijn. Dat is mijn advies aan hem. Hij heeft een andere status, hij moet praten over wat er op het veld gebeurt, niet daarbuiten. Dat is zijn probleem – Daniel Oprița, coach van Steaua

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *