Wat Ionuț Lupescu zegt over een terugkeer naar Dinamo! Wat hij heeft besproken met de meerderheidsaandeelhouder van de rood-witte club

Wat Ionuț Lupescu zegt over een terugkeer naar Dinamo! Wat hij heeft besproken met de meerderheidsaandeelhouder van de rood-witte club

Ionuț Lupescu sprak over de mogelijkheid om als aandeelhouder bij Dinamo te komen. Hij had een ontmoeting met Eugen Voicu, de meerderheidsaandeelhouder van Rood-Wit.

Andrei Nicolescu, de speciale administrateur van Dinamo, onthulde dat Eugen Voicu een gesprek had met Ionuț Lupescu, maar er werd niet gesproken over onderhandelingen om naar de rood-witte ploeg te komen.

“Het gaat niet om onderhandelingen, ik ontmoette de heer Voicu in het stadion en hij wilde ons beter leren kennen, praten. Het was een snel gesprek, je kunt de aanhalingstekens plaatsen, hij vertelde me, in het algemeen, waarom hij zich bij dit project heeft aangesloten. Aanvankelijk zou het project een ander gezicht krijgen, en toen hebben degenen die met hem mee zouden gaan niet meegedaan en is hij alleen verder gegaan. Dit zijn dingen die Mr Voicu volgens mij ook heeft verteld.

Het is duidelijk dat Mr Voicu een pionier is in het voetbal en hij vroeg me om hem een paar dingen uit te leggen: wat Dinamo betekent, Dinamo’s DNA, wat deze club betekent, zodat hij begrijpt wat hij op zich heeft genomen. Ik legde hem uit waar de kracht van deze club uit bestaat en dat was alles, een snelle discussie, niets te maken met een onderhandeling. Het was een privégesprek, onder het genot van limonade, het duurde niet eens een uur. Zo gaat onderhandelen niet”, vertelde Ionuț Lupescu aan collega’s van ProSport.

“De heer Voicu heeft zijn fout ingezien”

“Waarschijnlijk willen ze tegen deze achtergrond van tegenslagen wat reacties de kop indrukken. Ik heb hem vanaf het begin duidelijk gemaakt dat ik geen interesse heb in Dinamo, wat ik hem vertel doe ik als een eenvoudige supporter, iemand die daar is opgegroeid. Een eenvoudige vriendschappelijke discussie betekent niet dat het een onderhandeling is en, nogmaals, Mr Voicu leek mij dat hij nieuw is, heel nieuw in het voetbal en misschien is hij op zoek naar betere mensen, hij informeert zich, hij zoekt naar ideeën links en rechts.

Ik heb hem oprecht gezegd dat hij een grote fout heeft gemaakt toen hij zei, en ik denk dat de heer Nicolescu dat ook deed, dat legendes geen plaats hebben in hun project en ik denk dat hij zijn fout heeft ingezien. Ik vertelde hem dat ik, naast dat ik heb gevoetbald, ook heb gestudeerd, ik ben naar school gegaan, ik heb een master in internationale betrekkingen en geopolitiek gedaan, ik heb een bestuurlijke expertise die niemand in voetballend Roemenië heeft. Dat betekent niet dat ik goed ben.

Ik denk echter dat de heer Voicu zich realiseerde welke fout ze hebben gemaakt en dat ze, samen met de heer Nicolescu, voormalige Dinamo-spelers hebben onderschat. Het zijn mensen die uit een vakgebied komen dat niets met voetbal te maken heeft en dat kan de reden zijn voor deze reactie,” zei Ionuț Lupescu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *