Eugen Neagoe heeft zijn TEAM gevonden! Hij tekende bij een traditionele Roemeense voetbalgroep

Eugen Neagoe heeft zijn TEAM gevonden! Hij tekende bij een traditionele Roemeense voetbalgroep

FC Argeș, een voetbalteam uit de tweede divisie, en Eugen Neagoe hebben een overeenkomst bereikt voor de functie van hoofdtrainer van het Pitestiaanse team.

De overeenkomst loopt tot de zomer van 2025. Neagoe was de laatste coach van Universitatea Craiova, waar hij in juli vertrok.

Neagoe was eerder manager van Aris Limassol, Nea Salamis, Politehnica Iasi, Sepsi OSK, Dinamo Boekarest, FC Hermannstadt, Astra Giurgiu, U. Cluj en Universiatea Craiova.

Eugen Neagoe heeft zijn TEAM gevonden! Hij heeft getekend bij een traditioneel Roemeens voetbalteam

Geboren in Dolj, in Orodel, Eugen Neagoe zette zijn eerste stappen in het voetbal bij de Universitatea Craiovawaar hij de grootste successen uit zijn voetbalcarrière behaalde, door het kampioenschap in het seizoen 1990/1991 en de Roemeense beker in 1990/1991 en 1992/1993 te winnen.

“Het was niet makkelijk voor mij om deze beslissing te nemen, nadat ik vele jaren in de Premier League heb gecoacht. Dat betekent niet dat League 2 een schande is of dat je geen waardevolle coach bent als je hier coacht. Zo dacht ik er helemaal niet over, dit is FC Argeș, een geweldige club, die ons land geweldige spelers heeft gegeven, te beginnen met de grootste, Gicu Dobrin.

We hebben het project besproken. Ik was heel eerlijk en open, ik heb veel gesproken met de heer Tudose, met de burgemeester, ik heb uitgelegd hoe ik de dingen zie…

Het contract is verdeeld in twee periodes, het is verplicht om ons te promoveren naar League 1 en het contract wordt automatisch verlengd tot 2027,” zei hij tijdens zijn investituurceremonie.

Neagoe coachte FC Drobeta Turnu Severin al eens eerder in Liga 2, volgens Liga2.ro sinds begin 2009. Na een half jaar bij Mehedinți, waar hij streefde naar promotie maar daar niet in slaagde, verhuisde hij naar Cyprus, ook naar een tweede divisieteam, ASIL Lysi.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *