Antonio Sefer komt naar EXCLUSIVE RAPID op dinsdag 17 oktober, 21.00 uur

Antonio Sefer komt naar EXCLUSIVE RAPID op dinsdag 17 oktober, 21.00 uur

Toni Sefer komt deze week naar EXCLUSIV RAPID voor een uiterst interessante dialoog met Ovidiu Ionescu en Rapidi-fans.

Hij tekende in februari 2019 bij Rapid en is met Giulesti gepromoveerd naar League 1, waar hij twee seizoenen het wit-rode tricot droeg. Hij is de enige speler die voor de nationale ploeg van Roemenië heeft gespeeld op de Olympische Spelen, afkomstig uit Liga 2 (van Rapid).

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE te zien op de website van ProSport, de Facebook-pagina van ProSport en het YouTube-kanaal van ProSport.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes.

Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Zo krijgen ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *