Ommekeer in de zaak van oud-voetballer Lucian Burdujan, door zijn familie als vermist opgegeven. De eerste informatie over hem is opgedoken

Ommekeer in de zaak van oud-voetballer Lucian Burdujan, door zijn familie als vermist opgegeven. De eerste informatie over hem is opgedoken

Oud-voetballer Lucian Burdujan (39) heeft zijn eerste teken van leven gegeven nadat hij door zijn familie als vermist was opgegeven en is op de Roemeense politiewebsite verschenen onder het kopje “Vermiste personen”. Volgens vertegenwoordigers van de politie-inspectie van het district Neamt (IPJ) heeft zijn moeder hem sinds vorig jaar niet meer kunnen bereiken.

“Burdujan Lucian, 39 jaar oud, verliet in november 2022 vrijwillig zijn huis in de gemeente Piatra Neamt, provincie Neamt, en is tot op heden niet teruggekeerd”, staat te lezen op de website van de Roemeense politie.

De voormalige aanvaller van Rapid en FCSB, die door GSP werd benaderd, nam de telefoon op en zei dat hij aan het werk was, waarna hij ophing.

“Ik ben aan het werk, ik heb geen signaal,” zei Lucian Burdujan, voordat hij de telefoon ophing.

Volgens politieagenten, “zou hij in september contact hebben gezocht met zijn broer en hem zelfs hebben ontmoet in Ploiesti, waarna hij naar Boekarest zou zijn vertrokken.”. Het was zijn moeder die hem later als vermist opgaf omdat ze geen contact meer met hem kon krijgen.

“Op 20 oktober werden politieagenten van het politiebureau van Piatra-Neamț door een 63-jarige vrouw op de hoogte gebracht van het feit dat geen enkel familielid sinds september van dit jaar in staat was geweest om contact op te nemen met haar zoon Burdujan Lucian, 38 jaar oud, uit Piatra-Neamț. In september zou hij in Boekarest zijn geweest”, aldus vertegenwoordigers van IPJ Neamt op donderdag.

Hij is in 2017 met voetbalpensioen gegaan en was van 2004-2008 aanvaller voor Rapid. In 2006 bereikte hij met FCSB de beroemde kwartfinale van de UEFA Cup.

FOTO – Roemeense politie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *