Liviu Ciobotariu ontsnapt aan ontslag! Sepsi-coach krijgt motie van vertrouwen: ‘Coach kan niet op het veld komen om te scoren’.

Liviu Ciobotariu ontsnapt aan ontslag! Sepsi-coach krijgt motie van vertrouwen: ‘Coach kan niet op het veld komen om te scoren’.

Rapid, gecoacht door Cristiano Bergodi, speelde vrijdagavond met 0-0 gelijk tegen Sepsi OSK in een wedstrijd uit de 16e ronde van de Superliga.

Rapid heeft nu 11 opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag gespeeld, met zeven overwinningen en vier gelijke spelen.

Sepsi OSK is ongeslagen in vier wedstrijden, met twee overwinningen en twee gelijke spelen.en heeft in drie wedstrijden geen doelpunt tegen gekregen.

Liviu Ciobotariu ontsnapt aan ontslag! Sepsi-coach krijgt motie van vertrouwen: ‘Coach kan niet op het veld komen om te scoren’.

“De coach kan niet op het veld komen om te scoren. Vandaag hebben we zes of zeven grote kansen gemist. Dus we gaan samen door, dat is het verstandigste om te doen. We hebben nog twee weken tot de wedstrijd tegen Universitatea Craiova en ik zeg dat dit team voor veel aangename verrassingen zal zorgen en dat we zullen komen waar we thuishoren.

Ik zeg niet dat de spelers niet schuldig zijn aan niet scoren, maar we hebben kansen gehad en we hebben een enorme inzet gezien. Ik zie een eenheid in de kleedkamer

Als je naar de statistieken kijkt, zie je dat we beter waren dan Rapid, dat een team op dreef is. Met de wedstrijd van vandaag is de nachtmerrie voorbij, dat hoop ik,” zei Sepsi-eigenaar Laszlo Dioszegi.

Wat Liviu Ciobotariu zegt

“De aanvallende spelers, zij zijn degenen die de beslissingen nemen, we hebben kwaliteitsspelers voor de aanvallende fase, maar we zijn er vandaag niet in geslaagd om te scoren. Voor de rest droegen de jongens de bal zijwaarts, we probeerden voorzetten te geven voor het doel.

De bal ging niet in het doel. Er zijn nog wedstrijden te spelen, maar het is duidelijk dat ik niet tevreden ben met het feit dat we er niet in zijn geslaagd om ten minste één van onze twee thuiswedstrijden te winnen,” zei Ciobotariu.

Hoe de twee opstellingen eruit zagen

  • SEPSI: Niczuly – D. Ciobotariu, M. Bălașa, Ninaj, Fl. Ștefan (R. Varga 63) – Rența, Alimi – I. Gheorghe, M. Ștefănescu, Aganovic (C. Matei 72) – Safranko (Debeljuh 72). Coach: Liviu Ciobotariu
  • RAPID: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (Kait 52), Al. Albu (C. Cîrjan 73) – Funsho Bamgboye, Al. Ioniță II (Tsomou 57), Papeau (El Sawy 84) – Borja Valle. Coach: Cristiano Bergodi

In de 38e minuut informeerde “centrale” Ovidiu Hațegan de spelers van beide teams dat hij niet langer kon vertrouwen op videoscheidsrechters, als het systeem, omdat er enkele technische problemen waren in dit opzicht.

Gelukkig werd het probleem vrij snel verholpen, na slechts een paar minuten, zodat de wedstrijd vanuit dit perspectief onder normale omstandigheden kon worden voortgezet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *