Gigi Becali, eerste reactie na het ongeluk waarbij hij betrokken was. Hoe de FCSB-financier zich voelt: “Ik zat achter het stuur”.

Gigi Becali, eerste reactie na het ongeluk waarbij hij betrokken was. Hoe de FCSB-financier zich voelt: “Ik zat achter het stuur”.

FCSB-eigenaar Gigi Becali is betrokken geraakt bij een verkeersongeval. De zakenman uit Pipera zei dat een andere auto hem verkeerd had ingehaald en dat hij, om hem te ontwijken, met zijn auto van de weg af moest rijden.

“Ik zat alleen in de auto. De andere bestuurder reed weg, hij stopte niet eens om te kijken.”

Gigi Becali zei dat hij ongedeerd en ongeschonden ontsnapte.

“Ik ben niet in orde, ik ben heel erg in orde. Ik kwam uit de kerk, ik raakte in een inhaalmanoeuvre op de ringweg. Een andere man lette niet op, ik denk niet dat hij me zag, ik zat in de dode hoek. Hij haalde me in en om hem te ontwijken ging ik de sloot in en dat was het.

Iedereen is in orde, maar laten we nu de camera’s pakken. Die moet stoppen want hij was in fout en ik reed de sloot in om hem te ontwijken. Nee, pap, ik reed, niet Lute. Ik reed weg, liet de auto daar achter en riep dat Lute de auto moest halen. Ik zat alleen in de auto.

De andere bestuurder reed weg en stopte niet eens om te kijken. Hoe moest ik weten wie het was? Ik stapte in de sloot en tot ziens, hij reed weg. Hij moet bang zijn geweest,” zei Gigi Becali volgens Roemenië TV.

Gigi Becali was betrokken bij een verkeersongeval

FCSB financier Gigi Becali zei dat hij op weg naar huis was van de kerk toen een andere auto hem inhaalde en hij, om hem te ontwijken, met zijn auto van de weg af moest rijden.

Zijn Rolls Royce, die €500.000 waard is, kwam tot stilstand in een greppel en raakte beschadigd.

OOK LEZEN:

Gigi Becali’s Rolls-Royce betrokken bij verkeersongeluk in Ilfov / Toen de politie ter plaatse kwam, vonden ze alleen de auto, niet de bestuurder

EXCLUSIEF | De vader van de moordenaar die zijn tante levend verbrandde was Gigi Becali’s lijfwacht! Hij schoot een man neer voor de FCSB-eigenaar

Gigi Becali vernietigde zijn spelers na de derby-nederlaag van FCSB tegen Rapid! Dorin Rotariu en Octavian Popescu, onder teleurstellingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *