EXCLUSIEF: Giovanni Becali’s niet erkende zoon verschijnt voor het eerst met zijn vaders naam in officiële documenten. Welke zet Bernhard deed in zijn carrière

EXCLUSIEF: Giovanni Becali’s niet erkende zoon verschijnt voor het eerst met zijn vaders naam in officiële documenten. Welke zet Bernhard deed in zijn carrière

Terwijl zijn vader niets van hem wil horen, bouwt Giovanni Becali’s zoon uit zijn relatie met advocate Aida Giurumescu in zijn eentje aan zijn voetbalcarrière. Bernhard (21) verhuisde naar een hoog aangeschreven Oostenrijks voetbalteam, SC Columbia Floridsdorf, nadat zijn contract bij Wiener Viktoria in de zomer afliep. Ondertussen staat zijn moeder voor de rechter bij de ANAF om €85.000 aan achterstallige alimentatie terug te vorderen van Giovanni Becali, op wiens vermogen beslag wordt gelegd. Voor het eerst verschijnt de naam van Bernhard Becali in officiële openbare documenten.

Bernhard Becali werd in december 2002 in Wenen geboren als gevolg van Giovanni Becali’s buitenechtelijke affaire met advocate Aida Giurumescu. Becali wilde zijn zoon niet erkennen, maar zijn voormalige minnares daagde hem voor de rechtbank in Oostenrijk en won het vaderschapsproces, waarna hij de Roemeense rechtbank vroeg om de uitspraak van de Oostenrijkse rechters te erkennen.

Ze probeerde ook Becali’s nalatenschap af te dwingen om €85.000 aan achterstallige kinderalimentatie terug te vorderen. Giovanni Becali bewees echter voor de rechtbank dat het onroerend goed dat Aida Giurumescu wilde verkopen om in het bezit te komen van dit bedrag, al ten uitvoer wordt gelegd in andere rechtszaken, en de rechtbank in Boekarest verwierp het verzoek van de vrouw.

Aida Giurumescu gaf echter niet op, en aangezien Becali’s activa in beslag werden genomen door ANAF, wendde de vrouw zich tot ANAF (Directoraat-Generaal van Handhaving in Speciale Gevallen) om het geld terug te vorderen, en de zaak is hangende. Dit is de eerste keer dat de naam van Bernhard Becali opduikt in officiële openbare documenten in Roemenië.

Voetbalcarrière van Bernhard Becali

Ondanks deze spanningen tussen zijn ouders en het feit dat zijn vader, die een voetbalman is, weigerde iets met hem te maken te hebben, begon Bernard aan een sportcarrière. De jongeling voetbalt al van jongs af aan en zijn ontwikkeling is erg goed. Nadat zijn contract bij Wiener Viktoria in juni afliep, stapte hij de maand daarna over naar het Onder-23 team SC Columbia Floridsdorf in Liga II.

Zijn nieuwe ploeg won zondag ook met 3-0 van FCJ Ottakring. Bernhard Becali was een invaller in deze wedstrijd en kwam helemaal niet in het veld, maar dat betekent niet dat hij niet net zo van het succes van zijn team genoot als zijn teamgenoten die bijdroegen aan de overwinning.

Bernhard is de enige zoon van Giovanni Becali, hij en zijn vrouw Stella hebben drie dochters: Pamela, Andreea en Laura.

OOK LEZEN:

EXCLUSIEF | Ioan Becali, over familie en “relatie met God”: “Ik brak meer dan 60% van de 10 geboden”

EXCLUSIEF: Giovani Becali, onthullingen over zijn veroordeling en tijd in de gevangenis: “Het was de fout van mijn leven, een ongelooflijke les. Ik maakte een fout, ik heb ervoor betaald. Sommigen van de meer geslepenen noemden me Don Giovani”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *