Larisa Iordache, over haar vriend. “Hij is NATUURLIJK in alles wat hij doet en alles wat hij zegt”.

Larisa Iordache, over haar vriend. “Hij is NATUURLIJK in alles wat hij doet en alles wat hij zegt”.

Voormalig wedstrijdgymnaste Larisa Iordache, 27, heeft uitgelegd waarmee haar vriend Cristian Chiriță haar voor zich heeft gewonnen. “Hij is natuurlijk in alles wat hij doet en alles wat hij zegt,” zei ze.

Larisa Iordache is een van de meest succesvolle turnsters van Roemenië en de wereld.

Sinds enige tijd heeft Larisa Iordache een liefdesverhaal met Cristian Chiriță, de voormalige vriend van de bekende tafeltenniskampioene Bernadette Szocs.

De voormalige sportster vertelde het tijdschrift Viva over haar vriend. Ze legde uit waarmee Cristian Chiriță haar voor zich won. Larisa Iordache was onder de indruk van het feit dat haar huidige partner heel natuurlijk is in alles wat hij doet en zegt.

Larisa Iordache, over haar vriend. “We zijn zowel emotioneel als zielsgelijk. Maar dat zie je terug in onze acties.”

“Waar schrok ik van? Wauw. De manier waarop hij was. Omdat hij een natuurtalent is. Ik heb nooit twijfels gehad over zijn acties. Hij is natuurlijk in alles wat hij doet en alles wat hij zegt. Ik denk dat dat heel mooi is, want ik denk dat dat de enige manier is waarop je een echte band kunt hebben, dat eerlijkheid ons helpt om echt te zijn. En ik denk dat dat heel belangrijk is.”aldus Larisa Iordache.

Op de vraag of ze Cristian Chiriță als haar soulmate beschouwt, antwoordde de voormalig kampioen artistieke gymnastiek:

“Dat weet ik niet. Het voelt zo. Ik denk dat het zo is. We lijken zowel emotioneel als emotioneel op elkaar. Maar het is te zien in onze acties naar elkaar toe en naar de mensen van wie we houden. Ik denk dat het zou kunnen… Ik heb nooit voorspellingen gedaan, bij wijze van spreken, op welke manier dan ook. Maar ik denk vanuit dit oogpunt van mijn partner, Cristian, ja, hij kan mijn zielsverwant zijn.”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *