Schandaal in Craiova! Elk team in de Bain claimt het merk Ilie Balaci! “De groteske manier waarop een voetbalclub de spot drijft”

Schandaal in Craiova! Elk team in de Bain claimt het merk Ilie Balaci! “De groteske manier waarop een voetbalclub de spot drijft”

Adrian Mititelu’s FC U Craiova plaatste een foto van Ilie Balaci op Facebook, en Mihai Rotaru’s Universitatea Craiova ging in de aanval.

Zo begon het conflict in Bania: voor de wedstrijd tegen FCSB postte FC U een bewerkte foto waarop de in 2018 overleden Ilie Balaci en Aurelian Chițu te zien waren, terwijl aan de andere kant Daniel Prodan en Florinel Coman stonden. De achtergrond was een rechtszaal en het deed je denken dat het eigenlijk een wedstrijd Universitatea Craiova – Steaua Boekarest was, niet FC U – FCSB.

“Ongeacht de namen die de twee teams door de jaren heen hebben gedragen, staat ons vanavond om 21.00 uur wedstrijd nummer 106 tegen FCSB te wachten”, liet FC U op Facebook zien.

Schandaal in Craiova! Elk team in Bania claimt het merk Ilie Balaci

Mihai Rotaru en Lorena Balaci, dochter van de beroemde Ilie Balaci, waren verontrust door de fotomontage die gepost was door Mititelu’s team en reageerden.

“Dit is de groteske manier waarop een voetbalclub de spot drijft met de nagedachtenis van mijn vader en wijlen Didi Prodan. Geloof me, ik ben sprakeloos bij het zien van deze hatelijke post. Ik zou zeggen: schaam je, maar je kent het begrip niet,” zei Lorena Balaci.

Mihai Rotaru zei ook dat FC U misbruik maakt van Ilie Balaci’s imago.

“Lorena werd heel erg boos. Ik heb marketingdrama’s altijd vermeden. De dingen zijn heel duidelijk. Ilie Balaci was bij de Universiteit van Craiova, hij was niet bij een wedstrijd met het andere team in de stad.

Hij was weg met de Universiteit van Craiova. Toen het andere team werd gevormd, ging hij niet naar hun wedstrijden. Ze maakten misbruik van het feit dat we stil waren. Toen de scheuring plaatsvond, zei Balaci dat het publiek zou beslissen wie de Universiteit van Craiova was. Hij zei dat hij geen beslissing zou nemen.

Sinds het vorige bedrijf failliet ging, was er maar één team voor Balaci. Hij heeft maar één wedstrijd gemist, bij Oblemenco. Hij is ook op reis geweest.

Ilie Balaci nam zijn kleinzoon mee naar de universiteit. Tot nu toe hebben we niet gepraat, maar nu praten we. Het is een leugen dat Ilie Balaci bij het andere team zat. De vorige ploeg ging failliet en werd gesloten en sindsdien is Ilie Balaci alleen nog maar bij Universitatea Craiova. We vonden het niet moreel om onszelf op de markt te brengen met Balaci’s dood, maar vandaag zwijgen we niet langer.

Ilie Balaci was na het moment van faillissement van mening dat de Universiteit van Craiova één is. Hij zei dat het publiek beslist en beslist. Lorena Balaci was zeer boos, ik herhaal, voor de Facebook-post. Balaci speelde vals in die foto” zei Mihai Rotaru, volgens Fanatik.

Foto: facebook.com/fcucraiovaofficial

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *