Albion Rrahmani, Xian Eemers en Claudiu Petrila bij EXCLUSIV RAPID op dinsdag 14 november om 21.00 uur

Albion Rrahmani, Xian Eemers en Claudiu Petrila bij EXCLUSIV RAPID op dinsdag 14 november om 21.00 uur

Deze week stapten we uit de studio en gingen we met Albion Rrahmani, Xian Eemers en Claudiu Petrila bijpraten. We brachten een dag door met de drie voetballers van Rapid en brengen je exclusieve foto’s en interviews met de grote afwezigen van Cristiano Bergodi in deze speciale editie van “EXCLUSIVE RAPID”.

Dragoș Luscan coördineert en bewaakt het hele proces in de kliniek KinetoFit, die gespecialiseerd is in sportherstel en training van topsporters. Dragoș, fysiek trainer en fysiotherapeut, werkt al 5 jaar samen met David Popovici, nadat hij in het verleden heeft gewerkt met Simona Halep, Horia Tecău, Florin Mergea of het Roemeense nationale dameshandbalteam.

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE te zien op de website van ProSport, de Facebook-pagina van ProSport en het YouTube-kanaal van ProSport.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *