Dorinel Munteanu is een NEOPRIT! Oțelul scoorde 4 keer in Arad, een record van bijna tien jaar oud

Dorinel Munteanu is een NEOPRIT! Oțelul scoorde 4 keer in Arad, een record van bijna tien jaar oud

Oțelul Galati heeft UTA Arad maandagavond met 4-2 verslagen in de laatste wedstrijd van de 16e ronde van de Superleague.

Het laatste optreden van de Moldaviërs met 4 doelpunten op vreemde bodem was in 2014, 4-1 bij Vaslui, met de Duitser Ewald Lienen op de bank.

Dorinel Munteanu is een NEPPER! Oțelul scoorde 4 keer in Arad, oud record

Oțelul scoorde via Juri Cisotti (3 – penalty), Alexandru Mihai Pop (5, 34) en Samuel Teles (54), en de gastheren via Tiberiu Căpușă (86), Rareș Pop (90+5 – penalty).

UTA was al zeven speelronden ongeslagen, met twee overwinningen en vijf gelijke spelen, en Oțelul had 11 keer gelijkgespeeld in 15 rondes.

Wat Mircea Rednic zei

“Nou, als je in de 4e minuut met 2-0 begint, penalty en corner, is het heel moeilijk om terug te komen. Ik had verwacht dat we zouden reageren, maar dat deden we niet. Integendeel, we hadden veel fouten. Ik wil Dorinel feliciteren, we moeten toegeven dat ze veel beter waren dan wij na de twee doelpunten.

Ook mentaal gingen we onderuit. We kregen geen duidelijke kansen. Wat me stoort: de reactie van sommige spelers en de evolutie van sommige spelers van wie ik veel meer had verwacht. Ik wil graag wijzen op de evolutie van Mihai Cristian die een voorbeeld was. Hij toonde hun reactie op momenten als deze wanneer je onder leiding staat.

Goed gedaan voor hem en hij verdient de oproepen die hij nu krijgt. Te veel fouten met een team dat heel gedisciplineerd speelt, goed voor hen. Oțelul was vandaag veel beter dan wij,” zei Mircea Rednic.

“Ik heb gezegd dat het spel van het team van wedstrijd tot wedstrijd zal groeien. Ik wil mijn doel bereiken. Het doel is door mij opgelegd.

Ik ben helemaal niet tevreden en zal het met hen bespreken. Waarom hebben we twee doelpunten tegen gekregen? Dat mag niet! De houding stond me echt niet aan,” zei Dorinel Munteanu.

Hoe zagen de twee afgietsels eruit?

  • UTA ARAD: Fl. Iacob – Diogo Rodrigues, Ibrahima Conte, Stolnik, D. Dumitrașcu (Căpușă 46) – Marcelo Freitas (Marku 46) – Stahl (Cooper 71), Fabry (R. Pop 71), C. Mihai, Micovschi (Ofosu 46) – Luckassen. Coach: Mircea Rednic
  • DE GAST: Dur-Bozoancă – Zhelev, J. Cisse, Lovric, Miguel Silva – Zivulic – Maciel (Adăscăliței 84), Teles (I. Neagu 83), Cisotti (Jardan 68), Bodișteanu (R. Tănasă 75) – Al. Pop (Fatai 68). Coach: Dorinel Munteanu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *