FCSB versloeg FC U Craiova met 2-1! De ploeg van Gigi Becali keerde terug naar de eerste plaats in de Superliga

FCSB versloeg FC U Craiova met 2-1! De ploeg van Gigi Becali keerde terug naar de eerste plaats in de Superliga

FCSB heeft de wedstrijd tegen FC U Craiova met 2-1 gewonnen en de ploeg van Gigi Becali is teruggekeerd naar de eerste plaats in de Superliga. De ploeg van Elias Charalambous heeft 34 punten, terwijl FCU Craiova op de 14e plaats staat met 15 punten.

De rood-blauwe ploeg speelde met tien man vanaf de 57e minuut, toen Valentin Cretu van het veld werd gestuurd voor een overtreding op Yassine Bahassa, in de wedstrijd van de 16e ronde van de Superliga.

De doelpunten werden gemaakt door respectievelijk Florinel Coman (9), Darius Olaru (12 – penalty) en Vladislav Blănuță (65).

FCSB verslaat FC U Craiova met 2-1! De ploeg van Gigi Becali is teruggekeerd naar de eerste plaats in de Superliga

De gespeelde teams:

FCSB: Târnovanu – V. Cretu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Ad. Șut, Radaslavescu, Olaru (Dawa 84) – Al. Băluță (Miculescu 90), Fl. Coman (Ov. Popescu 65). COACH: Elias Charalambous

FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru (Danny Henriques 46), Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Dr. Albu (Achim 60), Van Durmen – Sidibe (Baeten 71), A. Chițu, Bahassa (Ibrahimi 71) – Blănuță. COACH: Giovanni Costantino

Eerste teams in de Super League:

1. FCSB – 34 p / 16 wedstrijden

2. CFR Cluj – 31 punten / 16 wedstrijden

3. Rapid – 30 p / 16 m

4. Universiteit van Craiova – 26 p / 16 m

5. FC Hermannstadt – 24 p / 16 m

6. Petrolul Ploiesti – 22 p / 16 m

Elias Charalambous: “Dat was de reden waarom we Florinel Coman uitschakelden”.

“We begonnen de wedstrijd op de beste manier. Helaas kregen we de rode kaart en werd het moeilijker voor het team. Het is belangrijk dat we de drie punten hebben behouden. Als je een rode kaart krijgt, heeft de tegenstander meer vertrouwen. We werden compacter en probeerden het resultaat te verdedigen. Dat is alles. Nu is het tijd om een beetje te ontspannen, we hebben deze pauze. Ik wil ook het nationale team (opgeroepen FCSB-spelers) veel succes wensen.

Fouten maken hoort bij voetbal. Ik weet zeker dat Vali de rode kaart niet wilde pakken. (noot van de redactie: over de wissel van Florinel Coman voor Ovidiu Popescu). We moesten een verdediger toevoegen aan de wedstrijd, we moesten beslissen om een speler eruit te halen en dat was de reden waarom we Coman eruit haalden. Hij hielp het team door eruit te komen. Dat was de beslissing.

We wilden in de eerste plaats winnen, want het is lang geleden dat we hebben gewonnen. We hebben niets speciaals gedaan, het is gewoon een overwinning en we moeten blijven werken,” zei Elias Charalambous na de Super League-wedstrijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *