Mihai Leu, over rijkdom en geld. “Als ik, laten we zeggen, 10 lei in mijn zak heb, ben ik gelukkig”

Mihai Leu, over rijkdom en geld. “Als ik, laten we zeggen, 10 lei in mijn zak heb, ben ik gelukkig”

Voormalig bokskampioen Mihai Leu, 54, heeft zich uitgesproken over rijkdom en geld. “Als ik, laten we zeggen, 10 lei op zak heb, ben ik gelukkig,” zei hij.

Mihai Leu maakte naam als bokser en werd in 1997 WBO wereldkampioen weltergewicht. Hij stopte met boksen na een blessure. Mihai Leu begon daarna als rallyrijder, waar hij in 2003 nationaal kampioen werd.

Mihai Leu was aanwezig op de set van “40 vragen”, gemodereerd door Denise Rifai op Kanal D TV, en sprak over zijn financiële situatie.

Mihai Leu, over rijkdom en geld. “Er zijn mensen die tevreden zijn met minder, er zijn mensen die, hoeveel ze ook hebben, nooit tevreden zijn”.

“Je moet weten dat de financiële kwestie op de een of andere manier heel moeilijk is om over te praten, want er zijn mensen die blij zijn met minder, er zijn mensen die nooit tevreden zijn, wat ze ook hebben. Voor ons is het belangrijkste dat we ons goed voelen, ik heb veel vrienden in Hunedoara sinds de middelbare school, ik heb dezelfde of misschien eerder middelbare school, sinds mijn kindertijd, en altijd, bijvoorbeeld als we afspreken met vrienden of ergens uitgaan, hebben we het nooit over geld, financiële problemen.”reageerde Mihai Leu, volgens kanald.ro.

De voormalige bokser hecht niet te veel waarde aan de materiële kant en verklaart zich tevreden met weinig:

“Ik vind het leuk om naar een terrasje te gaan, te zitten en koffie te drinken, ik vind het jammer dat er geen kranten meer zijn want ik vond het altijd leuk om te zitten en de krant te lezen. Ik vind het leuk om oude vrienden te ontmoeten. Ik vind het niet zo belangrijk (n.r. geld), natuurlijk maakt het veel uit hoe graag je iets wilt of hoe tevreden je bent, bijvoorbeeld en bij de wielerwedstrijden als ik kan gaan, ga ik, als ik niet kan gaan zou ik niet gaan en ik zou wel naar de wielerwedstrijden gaan, het zou geen groot probleem zijn. Als ik bijvoorbeeld 10 lei op zak heb, ben ik tevreden, als ik 100 of 1000 heb, ben ik daar net zo blij mee.”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *