Hoeveel Roemeense FANS zullen er op de tribunes zitten bij de “driekleur” wedstrijd tegen Israël! Gids voor supporters

Hoeveel Roemeense FANS zullen er op de tribunes zitten bij de “driekleur” wedstrijd tegen Israël! Gids voor supporters

500 Roemeense supporters zullen aanwezig zijn bij de wedstrijd van het nationale team tegen Israël, die wordt gespeeld in Felcsut, Hongarije. De wedstrijd is de beslissende wedstrijd voor kwalificatie voor het Europees kampioenschap van 2024.

De wedstrijd is zaterdag om 21:45 uur in het Pancho-stadion in Felcsut. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Prima TV.

De poorten gaan open om 19:00 uur. Toeschouwers moeten bij het betreden van het stadion een identiteitsbewijs laten zien, hetzelfde dat ze in het online platform hebben ingevoerd toen ze hun kaartje kochten.

Hoeveel Roemeense fans zullen er op de tribunes zitten voor de “driekleur” wedstrijd tegen Israël

Fans mogen niet meer dan de grootte van een A4-tje meenemen naar de arena.

Toeschouwers mogen alleen met de officiële vlaggen van de twee landen naar binnen. Fans zullen worden verwijderd als ze racistisch, xenofoob, onfatsoenlijk gedrag vertonen of gedrag dat kan worden geïnterpreteerd als ideologisch, religieus of politiek gemotiveerd.

“Tijdens de technische vergadering van vanochtend kondigden de organisatoren aan dat 2.800 van de 3.800 beschikbare tickets verkocht waren. Alle gereserveerde kaarten voor Roemenen zijn sinds een paar dagen verwerkt, dus er zullen ongeveer 500 Roemenen bij de wedstrijd van vanavond zijn. De poorten gaan om 19:00 uur lokale tijd open. De enige mogelijkheid om van Felcsut naar Boedapest te reizen is met de auto en het is aan te raden om je auto hier te parkeren. De organisatoren van de wedstrijd hebben aangekondigd dat toeschouwers bij de ingang een ID-kaart moeten laten zien, dezelfde die ze bij zich hadden toen ze hun kaartje kochten, en dat ze geen bagage bij zich mogen hebben die groter is dan een A4-tje. Naast persoonlijke bezittingen mogen toeschouwers alleen naar binnen met de officiële vlaggen van de twee landen. Ze riskeren uitwijzing als ze racistisch, xenofoob of onfatsoenlijk gedrag vertonen of gedrag dat kan worden geïnterpreteerd als ideologisch, religieus of politiek gemotiveerd, of als ze slogans of emblemen met een dergelijke inhoud tonen”, aldus frf.ro.

De gedragsregels zijn hierin het Engels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *