Waanzin op de persconferentie na Israël-Roemenië! De Tricoloreanen tilden coach Edi Iordănescu van zijn stoel | VIDEO

Waanzin op de persconferentie na Israël-Roemenië! De Tricoloreanen tilden coach Edi Iordănescu van zijn stoel | VIDEO

Edward Iordanescu zei zaterdagavond dat hij trots was op zijn spelers nadat de nationale ploeg zich had gekwalificeerd voor Euro 2024. Israël tegen Roemenië eindigde in 1-2.

Nicolae Stanciu, Andrei Burcă, Vasile Mogoș, Horațiu Moldovan, Denis Alibec, Olimpiu Moruțan, Florin Niță en Adrian Rus verrasten de coach toen hij vragen van journalisten beantwoordde.

De spelers haalden Edward Iordănescu van zijn stoel en scandeerden samen “Roemenië, Roemenië” met de driekleur op hun rug.

Waanzin op de persconferentie na Israël-Roemenië! De spelers tilden de coach van zijn stoel

“Het is vreugde zonder goudsbloemen en grote trots, de jongens zijn onverslaanbaar en ik wil dat ze zo blijven. Er zijn meningen geweest, kritiek, veel onrechtvaardigheden, dankzij mijn familie, mijn ouders, mijn broers, degenen die sceptischer waren….dar en de federatie en de voorzitter die me alle krediet gaven. En aan God omdat hij er altijd voor me was.

De schutter werkt, ik groet iedereen in deze campagne, we feliciteren hen en we zijn hen dankbaar. Ik ben trots op hen. We zijn ongeslagen, het team heeft de vlag hoog gehouden voor Roemenië,” zei de coach.

Voor Roemenië staat de volgende wedstrijd tegen Zwitserland gepland voor dinsdag 21 november om 21:45 in de National Arena in de laatste ronde van de kwalificatiecampagne.

Het nationale voetbalteam van Roemenië heeft zich gekwalificeerd voor EURO 2024na het verslaan van Israël met 2-1 (1-1) op zaterdagavond in de Pancho Arena in Felcsut (Hongarije) in hun voorlaatste groep I kwalificatiewedstrijd.

Roemenië, dat een punt nodig had om zich te kwalificeren, staat voor de zesde keer in de EK-finale, na de edities van 1984, 1996, 2000, 2008 en 2016.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *