Costin Lazăr komt naar EXCLUSIV RAPID op dinsdag 21 november om 21.00 uur.

Costin Lazăr komt naar EXCLUSIV RAPID op dinsdag 21 november om 21.00 uur.

Hij speelde van 2006 tot 2011 voor Rapid en heeft meer dan 150 wedstrijden in het rood-witte shirt gespeeld. Hij won de Roemeense beker en de Roemeense Supercup met Rapid in 2007 en droeg de aanvoerdersband in verschillende wedstrijden. Costin Lazăr is een man die zijn mening geeft en geen blad voor de mond neemt. De voormalige aanvoerder van Rapid staat oog in oog met Ovidiu Ionescu in “EXCLUSIV RAPID”, dinsdag 21 november om 21:00 uur.

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE te zien op de ProSport website, de ProSport Facebook pagina en het ProSport YouTube kanaal.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *