Hoe kun je risicoloos Euro 2024 finaletoernooi TICKETS kopen? FRF komt met verduidelijkingen

Hoe kun je risicoloos Euro 2024 finaletoernooi TICKETS kopen? FRF komt met verduidelijkingen

Tickets voor de wedstrijden van Roemenië voor EURO 2024 in Duitsland kunnen alleen worden gekocht bij de organisator UEFA.

De website uefa.com/euro2024/ticketing is vanaf 4 december toegankelijk, zo laat de FRF weten.

“Je moet een gebruikersaccount aanmaken op dit portaal en vervolgens de door de UEFA aangegeven stappen volgen om tickets te kopen. Kies aan het begin van de aankoopprocedure de optie FAN ROMANIA.

Als de vraag groter is dan het aantal toegewezen tickets, organiseert de UEFA een loterij om de tickets toe te wijzen”, aldus FRF.

Hoe kan ik zonder risico Euro 2024 finaletoernooi TICKETS kopen? FRF komt met opheldering

De Roemeense voetbalbond kan geen tickets faciliteren, bemiddelen of reserveren voor Roemeense supporters. Alle ticketverkoop vindt uitsluitend plaats via het UEFA Ticketing-portaal, benadrukte het forum.

De FRF raadt fans ten zeerste af om voor EURO 2024 gebruik te maken van andere ticketplatforms. De UEFA heeft geen enkele entiteit toestemming gegeven om dit te doen.

  • Tickets gaan in de verkoop na de groepsloting voor het eindtoernooi van EURO 2024 in Hamburg op 2 december om 19:00 uur.

Het vertegenwoordigende team van Roemenië eindigde dinsdagavond, ongeslagen en op de eerste plaats in groep I van de kwalificaties voor het Europees kampioenschap 2024.. De Tricolores versloegen Zwitserland met 1-0 in de Arena Națională om zich te kwalificeren voor het eindtoernooi van volgend jaar, het eerste van Roemenië in acht jaar.


Word lid van het CANCAN Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *