Liviu Ciobotariu heeft Sepsi verlaten! Wie kan in zijn plaats op de bank komen bij het team van Sfântu Gheorghe?

Liviu Ciobotariu heeft Sepsi verlaten! Wie kan in zijn plaats op de bank komen bij het team van Sfântu Gheorghe?

Sepsi heeft afscheid genomen van Liviu Ciobotariu. Assistent-coaches Cătălin Munteanu en Adrian Iordache hebben de ploeg van Sfântu Gheorghe ook verlaten.

“Het management van Sepsi OSK heeft een overeenkomst bereikt over de minnelijke beëindiging van de contractuele relaties met hoofdcoach Liviu Ciobotariu. Tegelijkertijd heeft onze club in onderling overleg de contractuele relaties met assistent-coaches Cătălin Munteanu en Adrian Iordache beëindigd. We willen hen bedanken voor al het werk dat ze voor onze club hebben gedaan en we wensen hen het allerbeste voor de toekomst”, aldus de Facebookpagina van Sepsi.

Liviu Ciobotariu had sinds juni de leiding over Sepsi, toen hij een eenjarig contract tekende. Hij heeft ook FC Vaslui, ASA Targu Mures, FC Botosani, FC Hermannstadt, FC Voluntari of Al-Tai en Al-Faisaly in Saoedi-Arabië gecoacht.

Liviu Ciobotariu heeft Sepsi verlaten

Liviu Ciobotariu was van 2019 tot 2020 de hoofdcoach van Libanon.

“Gebracht in juni, (n.r. Liviu Ciobotariu) won de Roemeense Super Cup en haalde de play-offs van de Conference League, maar er was een breuk in de competitie die leidde tot zes nederlagen op rij. Laszlo Balint kan Liviu Ciobotariu, die in een resultaatcrisis verkeert, vervangen op de bank van Sepsi OSK. Hij is geïnteresseerd in het coachen van een topteam in de Superliga”, schreef de Nemzeti, een toonaangevende Hongaarse publicatie, deze dagen.

Liviu Ciobotariu staat op het lijstje van Dinamo, een ploeg die Ovidiu Burcă heeft laten vallen. “Ik heb ook gehoord dat Dinamo Liviu Ciobotariu wil, maar ik weet niet wat ik moet zeggen, ik denk dat het gewoon geruchten zijn. Ik kan niet weten of het waar is dat Dinamo contact met hem heeft opgenomen. Ciobotariu heeft nog een contract tot de zomer. Als hij echt naar Dinamo wil, dan staan we natuurlijk open voor gesprekken. Ik kan niet zeggen dat Ciobotariu een teleurstelling is. Een totale teleurstelling is het team. De coaches zijn er ook, maar we hadden verwachtingen van hen allemaal. We dachten dat we in de top 6 zouden staan,” zei Laszlo Dioszegi, de eigenaar van Sepsi, voordat hij het contract van Ciobotariu beëindigde.


Word lid van het CANCAN Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *