Claudiu Motoc: “Trofeul Oașului was een echte wedstrijd met ups en downs”

Claudiu Motoc: “Trofeul Oașului was een echte wedstrijd met ups en downs”

Claudiu Motoc nam van 1-3 december deel aan de Negrești Oaș Raid Rally Cup met een Mitsubishi Pajero uit 1997.

Het liefdadigheidsevenement, georganiseerd door NSM Motorsport, Trofeul Oașului beleefde zijn tweede editie en slaagde erin 28 coureurs uit verschillende disciplines aan de start te brengen.

Onder de deelnemers was Claudiu Motoc, een coureur die deelneemt aan CNVC Masters, CNVC en CNSR.

Claudiu Motoc: “Trofeul Oașului was een echte race met ups en downs”.

Tweevoudig vice-kampioen in de klassen waaraan hij deelnam, verruilde Claudiu het asfalt voor een avontuurlijker terrein. De vastberadenheid waarmee de coureur aan de start van elke etappe verschijnt, was echter voelbaar.

“Het was een moeilijke route. We zijn zeker drie keer bijna over de kop geslagen, maar wisten ons instinctief te redden. Het terrein was nat en glad, met veel obstakels zoals hoge boomstronken of een hek midden op het pad. Een paar keer hadden we het gevoel dat we daar zouden blijven”, zei Claudiu Motoc.

Aan het einde van de off-roadwedstrijd eindigde Claudiu Motoc als 3e in de RR2-klasse. De bijrijder van Claudiu Motoc was Radu Casian Robu (17 jaar).

Geld inzamelen voor het goede doel

Het belangrijkste doel van het evenement, naast het samenbrengen van atleten uit verschillende motorsportdisciplines (Rally Raid, CNR, Off-Road, enz.), was om geld in te zamelen voor de “CARAVANA LUI MOS CRACIUN”, een liefdadigheidsactie die de club al een aantal jaren organiseert rond de wintervakantie, om zo talloze gezinnen in nood te helpen genieten van de magie van de feestdagen.


Word lid van het CANCAN Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *