Rapid, uitgeschakeld in de Roemeense beker! Cristiano Bergodi: “We misten een doelpunt, maar het is niet de belangrijkste”

Rapid, uitgeschakeld in de Roemeense beker! Cristiano Bergodi: “We misten een doelpunt, maar het is niet de belangrijkste”

Rapid is uitgeschakeld in de Roemeense beker na een 0-0 gelijkspel met CFR Cluj. Universitatea Craiova en FC Voluntari kwalificeerden zich dinsdag voor de kwartfinales van de competitie.

De uitslagen van dinsdag in de Roemeense beker:

Zalău – FC Bihor 2-1
CSM Alexandria – CSA Steaua 2-3
FC Botoșani – Universitatea Cluj 0-4
Rapid – CFR Cluj 0-0

Klassement Roemeense Beker Groep B

1. Universitatea Cluj – 7 p (8:2)
2. CFR Cluj – 5 p (4:2)
3. Rapid – 5 p (3:1)
4. CSA Steaua – 4 p (4:5)
5. CSM Alexandria – 3 p (5:7)
6. FC Botosani – 0 p (2:9)

Rapid, uitgeschakeld in de Roemeense beker

“We zijn allemaal teleurgesteld. We hebben alles gedaan wat van ons afhing. We hebben een goed team ontmoet. Dat was het, we hadden goede situaties in de eerste helft. We probeerden het met twee spitsen, maar het mocht niet zo zijn.

Ik dacht niet na, ik sta op het technische gedeelte. Ik dacht dat ik gewoon aanwijzingen zou geven. Zo was het. Ik heb een doelstelling gemist, maar dat is niet de belangrijkste. Het kampioenschap is nu, plaatsen 1-3, laten we daarboven blijven. Het was moeilijk voor ons. We hadden grote kansen van Oaidă en Papeau. Toen hadden we Soni. De spelers hadden het moeilijk, maar ik kan ze niets verwijten.

Ik geef geen antwoord. Als we de kwalificatie vandaag niet verloren, wanneer dan wel? We hebben niet zo’n goed moreel, maar we waren een beetje teleurgesteld door de nederlaag tegen “U” Cluj (n.r. 2-3 in het kampioenschap). We zitten niet in zo’n goede periode. Alles wat van ons afhing, hebben we gedaan. CFR Cluj is geen zwak team. Het is pijnlijk, maar we weten hoe onze supporters denken. We moeten accepteren en verliezen. De supporters waren boos.

Zo gaat dat in Giulesti. Het is ook de andere kant van de medaille. Sorry. Ik praat niet na wedstrijden. Ik zag dat ze een beetje teleurgesteld waren. We moeten een goede reeks beginnen (red. in het kampioenschap), met een overwinning”, vertelde Cristiano Bergodi aan Digi Sport na de Roemeense bekerwedstrijd.

“Ik wilde de poort sluiten en geen doelpunt tegen krijgen. Het was een intense wedstrijd, we zijn blij dat we gewonnen hebben… het was eigenlijk een gelijkspel, maar net zo goed als een overwinning, dat we ons gekwalificeerd hebben. We wisten niet wat er in de andere stadions gebeurde. Het moeilijkste was het schot van Funsho, dat we van de onderkant raak schoten. Nu denken we aan de wedstrijd tegen FCSB. Geen enkele derby is gemakkelijk. We willen deze wedstrijd allemaal winnen, we zullen allemaal goed spelen. Een van mijn doelen is om het nationale team en de Euro’s te halen. Moldavië en Târnovan zijn erg goed, maar mijn doel is om de top te halen – Răzvan Sava, keeper van CFR Cluj.


Word lid van het CANCAN Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *