Rapid, weer een FAIL! Cristiano Bergodi’s baan wankelt: “Natuurlijk mag Mr. Sucu alles zeggen, hij is de baas”

Rapid, weer een FAIL! Cristiano Bergodi’s baan wankelt: “Natuurlijk mag Mr. Sucu alles zeggen, hij is de baas”

FC Voluntari versloeg Rapid met 2-1 in Giulești, in een wedstrijd uit de 19e ronde van de Superleague.

Jayson Papeau (82), Adam Nemec (66) en Ricardinho (73) scoorden.

Rapid heeft nu vijf wedstrijden op rij niet gewonnen en de baan van Cristiano Bergodi kan in gevaar komen.

Rapid, weer een nederlaag! Cristiano Bergodi’s baan is in gevaar

De gespeelde teams:

RAPID: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (C. Cîrjan 81), Kait (Al. Albu 46), Borja Valle (Tsoumou 77) – Funsho Bamgboye (Pănoiu 69), K. Soni (Al. Ioniță 46), Papeau. COACH: Cristiano Bergodi

FC VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Carnat (C. Paz 62), Rață, Crepulja, D. Andrei (Voican 90), Aliji – R. Popescu (Sigurjonsson). Andrei (Voican 90), Aliji – R. Popescu (Sigurjonsson 62), Nemec (D. Florea 80). COACH: Ilie Poenaru

“Ik heb het gevoel dat er niets op ons pad komt en we zijn gefrustreerd, want we hadden ook kansen om een doelpunt te maken. Zij gaven ons doelpunten uit twee acties en hoe voel je je dan? Het is in alle opzichten een negatieve periode. We hebben geen geluk. Het is een beetje een crisis. Het is een crisis van resultaten en het is een periode waarin we de rijen moeten sluiten omdat we niets krijgen. We controleerden de wedstrijd, we speelden op hun helft. De keeper heeft twee reddingen gemaakt. Het eerste doelpunt dat we tegen kregen was ongelooflijk. Het is een periode waarin we niets krijgen en dan moeten we goed trainen en proberen om uit deze slechte pas te komen. We zullen het analyseren, we zullen het zien met de jongens. Er zijn duidelijk problemen, maar niet zo groot. Ik denk niet dat we ontevreden zijn over het spel. Het was een gecontroleerde wedstrijd, we kwamen in het strafschopgebied. Het gaat waarschijnlijk om effectiviteit voor het doel, helderheid. Als je een doelpunt tegen krijgt, daalt natuurlijk je zelfvertrouwen en wordt het moeilijker tijdens de wedstrijd.

Ze hebben ons hier in Giulesti altijd een handje geholpen, natuurlijk zeggen ze dat ze het team pushen. Nu moeten we rustig blijven en werken. We kunnen ons niet vastklampen aan het feit dat de supporters niet zingen of dat ze de spelers hebben uitgejouwd. Het is een slechte tijd en we moeten ons zelfvertrouwen terugvinden. We zullen proberen om beide wedstrijden aan het einde van het jaar te winnen. We verloren vandaag weer een grote kans om daarboven te komen.

(Opmerking van de redactie over Dan Șucu’s ontevredenheid over de resultaten van de ploeg) Natuurlijk ben ik de coach van de ploeg, het is geen triviale zaak. Als de eigenaar ontevreden is… Maar op dit moment kijk ik daar niet naar, ik ben bezig om de ploeg uit deze slechte pas te halen. Natuurlijk mag Sucu alles zeggen, hij is de eigenaar. Op dit moment is het een tijd waarin we niets bereiken. Het belangrijkste is om vooruit te gaan en vertrouwen te hebben, want de jongens zijn teleurgesteld”, zei Cristiano Bergodi na de wedstrijd.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *