Mircea Bornescu komt naar EXCLUSIVE RAPID op dinsdag 12 december om 21.00 uur

Mircea Bornescu komt naar EXCLUSIVE RAPID op dinsdag 12 december om 21.00 uur

Mircea Bornescu is te gast bij Ovidiu Ionescu op “EXCLUSIV RAPID” op dinsdag 12 december vanaf 21:00 uur.

De voormalige doelman analyseert de prestaties van Horatiu Moldovan in de afgelopen periode, maar ook de evolutie van het team van Cristiano Bergodi voor de PrimVS Derby. Bornescu zal ons vertellen of Rapid vrijdagavond in Ploiesti uit de crisis zal komen.

Bornescu was ook een van de weinige keepers die “gokte” op Moldavië en hem al in de zomer van 2022 aanraadde voor de nationale ploeg.

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE te zien op de website van ProSport, de Facebook-pagina van ProSport en het YouTube-kanaal van ProSport.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *