Sterren op het 2023 CHAMPIONS Gala! Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Camelia Potec en Amatto Zaharia komen naar het evenement

Sterren op het 2023 CHAMPIONS Gala! Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Camelia Potec en Amatto Zaharia komen naar het evenement

Grote Roemeense atleten zullen aan het einde van deze week aanwezig zijn in Brasov waar een nieuwe editie van het Champions Gala zal plaatsvinden, een evenement gewijd aan het promoten en erkennen van prestaties op gebieden zoals sport, muziek, beeldende kunst, modeontwerp, psychologie, schoonheid en creativiteitsindustrie.

De voorzitter van het Nationale Agentschap voor Sport met de rang van staatssecretaris, Elisabeta Lipā, de wereldkampioen boksen en nationaal rallykampioen Mihai Leu, Camelia Potec, de voorzitter van de Roemeense zwemfederatie, Amatto Zaharia, de voorzitter van de Roemeense Kempo Federatie, de coach Emil Săndoi of de voormalige grootvoetballer Bănel Nicoliță, zijn slechts enkele van de prominente persoonlijkheden uit de sportwereld die naar Brasov zullen komen om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Champions Gala trofeeën.

Sterren op het 2023 CHAMPIONS Gala! Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Camelia Potec en Amatto Zaharia komen naar het evenement

Cătălin Botezatu, Denis Rifai, Monica Davidescu en Aurelian Temișan, Mihaela Borcea, Ilinca Vandici, Gabriela Cristea en Tavi Clonda, de bekende kinderpsycholoog Andreea Mācelaru, Roxana Nemeș, Nicușor Stan, Alina Petre zullen ook aanwezig zijn op het Kampioensgala in het Radisson Blu Aurum in Brasov.

Het Champions Gala is ook het eerste Gala in Roemenië dat gewijd is aan jonge voetballers, voetbalacademies en scholen, aan de belangrijkste persoonlijkheden in het Roemeense voetbal, maar ook aan de professionals met de belangrijkste activiteiten en beroepen gewijd aan kinderen en tieners in Roemenië. Modepresentaties, voordrachten, topsterren die trofeeën uitreiken aan de winnaars, een royalty van prestaties en uitmuntendheid, alles in één concept: het Champions Gala.

De Champions Gala Awards zijn een concept van voetbalimpresario Radu Mātāsareanu en Adelei Diaconu, televisieproducent en voormalig sportvrouw, en zijn bedoeld om een jaarlijkse traditie van hoge klasse te worden, ontworpen om de prestaties en uitmuntendheid te belonen van degenen die bijdragen aan de ontwikkeling van Roemenië door uitzonderlijke resultaten op hun werkterrein, die waarde toevoegen aan ons land.

Het Gala wordt georganiseerd met als doel de waarden van Roemenië te belonen en heeft als doel de meest verdienstelijke persoonlijkheden te eren.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *